Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.06.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Glad for, at byrådet lytter til borgerne i kommunen

Pernille Christensen har skrevet dette indlæg: Når noget er skidt, skal det italesættes og handles på. Omvendt skal det huskes, at italesættes, hvis noget er godt!

 

For et par dage siden skrev jeg et indlæg om, at velfærden, herunder i særdeleshed de yngste medborgere, var glemt i den kommunale udviklingsstrategi, og at det ikke gav nogen mening for mig, og slet ikke når vi har en socialdemokratisk borgmester.

På den baggrund opfordrede jeg andre borgere til at give deres mening til kende på området via mail til byrådet.

Og så til det gode. I aftes ved byrådsmødet fremsatte viceborgmester Bjarne Kvist (A) et forslag om tilføjelse af velfærden og herunder også dagtilbudsområdet til den kommunale udviklingsstrategi.

Ligeledes foreslog Kasper Lau (DF), at man også tilføjede handicapområdet. Poul Erik Andersen (Enhedslisten) fremsatte forslag om, at udviklingsstrategien skulle indeholde en målsætning om, at 0-6 års området og skoleområdet skal styrkes

Det blev vedtaget og skal nu indarbejdes skriftligt i udviklingsstrategien. Som borger og forældre i denne kommune er jeg glad og positiv over, at Frederikshavn Byråd lytter til dets borgere.

Samtidigt vil jeg sende et varm tak til de forældre og øvrige borgere, som stod sammen om denne sag.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close