Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.11.2022 | Af: Michael Frederiksen

Glad købmand i Løvbjerg: - Det er helt fantastisk

Jan Boye Nielsen og Per Nepper var forrest i køen, da Løvbjerg fredag kl. 8.00 åbnede sit nye lavprissupermarked på Hjørringvej i Frederikshavn. De ankom allerede kort før kl. 6.00, og var derfor sikret en plads blandt de første 100 kunder, som fik en gratis culottesteg.

 

- Jeg skal have smør, øl og diverse ting. Det ser så flot ud, smilte Per Nepper, da han endelig fik lov til at kom ind, efter at borgmester Birgit S. Hansen havde klippet den røde snor.

Det var vanen tro en borgmester i topform, som havde saksen i hånden.

- Hver gang jeg klipper en snor, er det et tegn på, at der sker noget godt i vores kommune, og i dag er det, at der åbner en ny dagligvarebutik. Det må vi bakke op om, så godt vi kan - også med den tid, vi er i, sagde Birgit S. Hansen.

Godt 30 af Løvbjergs over 50 medarbejdere i Frederikshavn var på arbejde fra morgenstunden. Derudover var der indkaldt forstærkninger fra andre Løvbjerg-butikker og hovedkontoret.

Det er første gang i 4268 dage - over 11 år - at Løvbjerg åbner en ny forretning. Forståeligt nok var købmand Kjeld Gabriel både glad og stolt, da han sagde godmorgen og gav håndtryk til samtlige morgenfriske kunder.

- Jamen, det er jo helt fantastisk at møde her til morgen, når der er så mange mennesker i godt humør, og jeg kan få lov til at varme nogle hænder. Folk siger tillykke og er glade for, at vi er kommet til byen. Det er dejligt. Det er kan slet ikke beskrives, smilte Kjeld Gabriel.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close