Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Glæde hos Uggerhøj: Der kan igen leveres nye biler

I meget lang tid har man kunnet læse om leveringsudfordringer i bilbranchen. Nu fortæller Uggerhøj og Volkswagen i Frederikshavn, at der er igen kan leveres biler.

 

De senest 12-18 måneder har det været utroligt svært at få nye biler hjem til Danmark fra bilproducenterne. Først var det semiconducters - små mikrochips - der manglede for, at bilfabrikanterne kunne lave bilerne færdige på fabrikkerne.

Så kom krigen i Ukraine, som udfordrede produktionen af biler, blandt andet på grund af ledningsnet, der for mange bilproducenters vedkommende netop bliver produceret i Ukraine.

I det hele taget har det i en lang periode været sådan, at den ene ulykke kom efter den anden, men nu er der umiddelbart lys for enden af tunnelen igen.

Uggerhøj og Volkswagen i Frederikshavn beretter i hvert fald, at der nu igen kan leveres nye biler.

- De grønne biler produceres på stort set fuld kraft, så nu kommer der igen lastbiltransportere med nye biler hver eneste uge. Det er et dejligt syn, fortæller en glad filialdirektør hos Volkswagen Uggerhøj Frederikshavn, Michael Henriksen.

VW ID 4 og VW ID 5, de to nye elektriske biler fra Volkswagen, kan leveres omgående, og hos Uggerhøj er man meget glad for den nye situation.

- Vi har i månedsvis måtte sige "desværre, din bil er ikke kommet endnu" til så mange kunder, og det har bare været en træls periode erkender Michael Henriksen og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at den grønne dagsorden er slået igennem. Vi kan i hvert fald tydeligt se, at de biler, der kommer, er grønne og primært eldrevne, men det passer jo fint med den efterspørgsel, der er. Vores kunder er virkelig omstillingsparate og klar til den grønne omstilling, også i forbindelse med valg af bil.

Forsyningskrise og voldsomt stigende diesel- og benzinpriser påvirker naturligt efterspørgslen på eldrevne biler.

- Så på trods af en mørk tid og de triste omstændigheder, Europa står i, er der trods alt noget positivt at glæde sig over, mener Michael Henriksen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: VW

FOTO: VW

FOTO: VW

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close