Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Glohed afslutning og ny ESV-sejr efter kold start

Elitesport Vendsyssel kan nu juble efter på fire dage at have vundet over begge sine nærmeste rivaler i bunden af 1. division. Foto: Casper Nellemann
Efter en særdeles spændende afslutning lykkedes det Elitesport Vendsyssel at vinde det vigtige bundopgør mod SUS Nyborg med 31-29 (13-15). Det var vendelboernes anden sejr på fire dage over konkurrenter i bunden af herrernes 1. division i håndbold. Der er dog fortsat fire point op til TM Tønder på en plads, der ikke giver direkte nedrykning.

 

Den glohede afslutning kom efter en meget kold start på kampen i Park Vendia i Hjørring for Elitesport Vendsyssel. Selvom hjemmeholdet var advaret om kvaliteterne i Nyborgs bagkæde, havde de fra starten slet ikke styr på storskytten Rasmus Levinsen, der enten selv scorede eller skabte plads til indspil og scoringer fra stregen.

I den anden ende manglede ESV sin egen storskytte Sebastian Andersen, der få timer før kampstart måtte tage med sin kone på fødeafdelingen. Uden ham måtte ESV’erne løbe rigtig meget for at komme til chancer, og de haltede halvlegen igennem bagud med op til fire mål.

Efter pausen skiftede kampen karakter. Hjemmeholdet kom ud med ild i øjnene og fik meget bedre fat i Nyborgs angrebsspil. Det kostede ganske vist nogle udvisninger og et direkte rødt kort til Oliver Prince. Men den fynske føring svandt ind og blev første gang udlignet ved 18-18.

Elitesport Vendsyssel kom første gang foran med 25-24 med 10 minutter igen og holdt sig foran i en finale, hvor begge hold satte maksimalt tryk på.

Stærkt medvirkende til ESV’s overtag i slutfasen var, at playmaker Casper Holmen gang på gang fik sat unge Magnus Rasmussen op til flotte gennembrud på ydersiden af backen med mål eller straffekast som resultat.

Også Daniel Holmen ofrede sig for holdet med friske gennembrud, ligesom Mikkel Krogshede var scoringssikker på højre fløj.

Og så tog alle mand virkelig godt fra i forsvaret.

Målscorere for Elitesport Vendsyssel:
Casper Holmen 6
Mikkel Krogshede 5
Magnus Rasmussen 5
Daniel Holmen 4
Steffan Stollig 4
Oliver Prince 3
Niels-Jacob Thing 1
Christian Lykke Jensen 1
Mads Espensen 1
Marcus Raakjær 1

 

BillederTilføj billede


FOTO: Casper Nellemann

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close