Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

God ide at bestille tid til MitID: Udvider åbningstid

Der er i øjeblikket rigtig mange, der skal have hjælp til at skifte fra NemID til MitID, og derfor åbner Borgerservice i Frederikshavn Kommune i en periode for tidsbestilling til MitID om onsdagen i Frederikshavn.

 

Hvis du har fået besked om at skifte fra NemID til MitID via din netbank, er du velkommen til at bestille tid hos Borgerservice i Frederikshavn, Sæby og Skagen, lyder opfordringen fra Bibliotek & Borgerservice i Frederikshavn Kommune.

Det er der allerede rigtig mange, der benytter sig af, og det giver ekstra travlhed i Borgerservice, og derfor vil der i en periode være yderligere mulighed for at bestille tid til MitID om onsdagen, gældende fra onsdag 12. januar, kl. 10-14, men kun hos Borgerservice i Frederikshavn.

- Vi kan kun opfordre til, at man, også for sin egen skyld, bestiller tid til MitID, så man undgår alt for lang ventetid. I det hele taget kan vi kun opfordre til, at man benytter sig af muligheden for at bestille en tid, når man har et ærinde i Borgerservice, udtaler afdelingsleder Gitte Kaasing Trolle Munk.

Hvis der er problemer med at få bestilt en tid, kan man kontakte den Digitale Hotline.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close