Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Golf: Frederikshavn gør klar til Challenge Touren

Til arrangementet er der brug for rigtig mange frivillige, og har man lyst til at melde sig under fanerne og være en del af arrangementet, kan man tilmelde sig som frivillig på Frederikshavn Golfklubs hjemmeside.
I dagene 10.-14. august lægger Frederikshavn Golfklub bane til European Challenge Tour 2022. Det er første gang nogensinde, at en golfturnering af den størrelse spilles i Vendsyssel. Forarbejdet er for alvor skudt i gang.


 

Det store event kommer til at tiltrække golfinteresserede fra en række forskellige lande, som gerne rejser langt for at se de internationale topspillere folde sig ud. Det bliver golf i absolut topklasse med 156 spillere fra cirka 30 forskellige lande.

Forberedelserne er godt i gang, og der er garanti for en fantastisk oplevelse – også uden for fairways, hvor byen og handelslivet, overnatnings- og spisestederne kan se frem til ekstra mange gæster i naturlig forlængelse af en forhåbentlig travl højsæson.

- Jeg er så glad for, at vi endnu engang kan tiltrække et stort event til Frederikshavn, som giver gæster i byen. Vi elsker at være værter, vise vores område frem og give vores gæster en fantastisk oplevelse, så de har lyst til at komme igen. Oveni bliver Frederikshavn omtalt på TV i hele verden, og det er god markedsføring af vores kommune, siger borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune.

Det er ikke kun golfbanen, der kommer til at summe af stemning og liv, når Challenge Touren løber at stablen til august. Der bliver stemning i hele byen og forskellige events rundt omkring under hele turneringen.

- Det er helt fantastisk at skulle være værter for sådan en stor turnering, hvor vi virkelig får sat Frederikshavn på landkortet. Jeg håber også, at rigtig mange lokale har lyst til at komme ud og se med. Det betyder noget for hele området. Ikke kun under turneringen, men også bagefter, hvor mange golfspillere fra særligt de nordiske lande vil komme på besøg for at spille på samme bane, som de professionelle har spillet på, håber formand Kim Stubbergaard Reese, Frederikshavn Golfklub.

Hele turneringen er gratis for publikum, og Frederikshavn Golfklub inviterer alle til at deltage og opleve den fantastiske stemning. Det forventes, at der kommer omkring 4.000 tilskuere i løbet af arrangementet.

Til arrangementet er der brug for rigtig mange frivillige, og har man lyst til at melde sig under fanerne og være en del af arrangementet, kan man tilmelde sig som frivillig på Frederikshavn Golfklubs hjemmeside. Alle kan bidrage, også selv om man ikke er golfspiller.

Fakta:
- Challenge Touren har eksisteret siden 1986 og består af 29 rangliste-turneringer, der spilles på tværs af nationaliteter i 4-5 kontinenter.

- Præmiesummen er på 250.000 euro.

- Turneringen TV-transmitteres i resume udgave til potentielt 400 millioner tv-seere på verdensplan.

- Der er estimeret med 1.400 overnatninger i nærområdet i forbindelse med turneringen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close