Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

GOLF: Lucas' næstbedste resultat i næsten fire år

Lucas Bjerregaard gik i 71, 72, 68 og 68 slag i Wales. Han afsluttede med en eagle.
Golfspilleren Lucas Bjerregaard sluttede søndag på tredjepladsen i Cazoo Open på The Celtic Manor Resort i Wales. Det er frederikshavnerens næstbedste resultat i næsten fire år.

 

Lucas Bjerregaard har de senere år kæmpet voldsomt med at finde formen. I 2021 reddede han endnu en sæson på Europa Tour'en, som nu hedder DP World Tour, i absolut sidste øjeblik med en andenplads i Portugal.

2022 har indtil nu også været en skuffelse. Lucas Bjerregaard lå inden turneringen i Wales helt nede som nummer 193 på ranglisten, hvor kun de 123 bedste spillere sikrer sig endnu en sæson på DP World Tour.

På den krævende bane i Wales spillede Lucas Bjerregaard fire stabile runder, hvor han konstant avancerede i den samlede stilling. Han afsluttede turneringen med en flot eagle (tre slag på et par 5-hul).

Den delte tredjeplads indbringer den 31-årige frederikshavner cirka 574.000 kroner i præmiepenge, og han rykker op som nummer 151 på årets rangliste.

I næste uge holder Lucas Bjerregaard en turneringspause. I Frederikshavn Golfklub, hvor han er æresmedlem, afvikles  "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL", som er en afdeling af Challenge Tour, niveauet lige under DP World Tour.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close