Gå til hoved-indhold
10 oktober. 2011

Guld, sølv og bronze til skøjteløbere i Hvidovre

  • 1 af 2
    FOTO: Pernille Dreier
  • 2 af 2
    Nikolaj M. Pedersen, Cecilie Dreier og Amalie Borup fra Frederikshavn Skøjteforening drog hjem fra Hvidovre med hver sin medalje.
Af: Kanal Frederikshavn

I weekenden deltog Frederikshavn Skøjteforening (FSF) i HSK Cup i Hvidovre. HSK Cup er en klubkonkurrence i Hvidovre, der løb af stablen for 14. gang i år. I alt 154 løbere stillede op til konkurrencen - både i mesterskabsrækkerne og i konkurrencerækkerne - og heriblandt var der otte løbere fra Frederikshavn Skøjteforening.

Det blev tre medaljer til Frederikshavn. Cecilie Dreier tog guldet i Debs rækken for mesterskabsløbere, og det med et overbevisende kortprogram med høj sværhedsgrad og stor underholdningsværdi. Cecilie Dreiers langprogram gav også flest point og havde høj sværhedsgrad - den eneste i rækken, der sprang trippelspring.

Hos de mindste mesterskabsløbere Chicks tog Amalie Borup sølvmedalje med hjem med et flot program med fine piruetter og god udstråling.

Nikolaj M. Pedersen fik en bronzemedalje i konkurrencerækken Springs. Han kørte et flot og spændende program med god fart og flotte elementer.

Samlet fik Frederikshavn Skøjteforening en sjetteplads i klubkonkurrencen, som blev beregnet ud fra de forskellige 14 klubbers samlede individuelle placeringer. De frederikshavnske løberes placeringer:

Chicks M (op til 8 år)
2. pl. Amalie Borup

Debs M (op til 13 år)
1. pl. Cecilie Dreier

Novice M (op til 15 år)
5. pl. Emma Louise Jensen
6. pl. Camilla Henriksen
8. pl. Malene Andersen

Cubs K (op til 10 år)
12. pl. Martina Mølholt

Springs K (op til 12 år)
4. pl. Celine Le

Springs K (op til 12 år)
3. pl. Nikolaj M. Pedersen

Novice K (op til 15 år)
8. pl. Sabine Kongshøj

Junior K (op til 17 år)
4. pl. Rikke Ø. Pedersen

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...