Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.09.2018 | Af: Michael Frederiksen

Har det røde klubhus ved stadion en fremtid?

Måske får det gamle røde klubhus lov til at blive stående ved Frederikshavn Stadion. Foto: Helle Hornshøj
For seks år siden blevet det besluttet at nedlægge "Det Røde Klubhus" på Frederikshavn Stadion, men nu får FfI's gamle klubhus måske alligevel lov til at overleve.
 

16. maj 2012 vedtog Kultur- og Fritidsudvalget  at udtage "Det Røde Klubhus" af udvalgets område med henblik på nedlæggelse af huset. Det skete blandt andet på baggrund af, at FfI Fodbold på daværende tidspunkt tilkendegav, at man ikke havde planer og behov for anvende huset.


- Vi konstaterer, at tiden er løbet fra det røde klubhus, og der er penge at spare ved i stedet for at benytte Arena Nord, sagde daværende formand Mogens Brag (V) fra Kultur- og Fritidsudvalget.

Det var planen at nedrive klubhuset, plante en hæk eller opsætte et plankeværk og flytte indgangen til Frederikshavn Stadion til Arena Nord.

Huset har dog i den mellemliggende periode været brugt af FfI Fodbold til forskellige aktiviteter, blandt andet klubbens hjemmekampe samt diverse møder. FfI holder sit cafeteria i klubhuset åbent ved kampe, og under den internationale turnering Cup No.1 bruges huset hele ugen af den gruppe af frivillige, som håndterer nattevagter og sikkerhed på skoler.

I og med at "Det Røde Klubhus" stadig benyttes til forskellige arrangementer, mener kommunen, at det vil være

hensigtsmæssigt at få afklaret status på huset i dialog med FfI Fodbold.

I denne uge skal sagen drøftes i Kultur- og Fritidsudvalget. Indstillingen til politikerne er, at udvalget drøfter sagen og går i dialog med FfI Fodbolds bestyrelse om klubhusets fremtid.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Helle Hornsh?j

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close