Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.12.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Har du en iværksætter gemt i maven?

Det er sjovt at få ideer. At udfolde sig kreativt og innovativt giver energi og en god følelse i kroppen. Måske du godt kan lide at pusle rundt med forskellige initiativer, eller måske du allerede har en brillant iværksætteride. Hvis du gerne vil starte din egen virksomhed, kræver det arbejde og overskud.

 

Også selvom du i starten kun skal betale selskabsskat og ikke acontoskat, hvis du har planer om at starte en virksomhed, så kræver det penge at starte noget op fra bunden. Man skal kende markedet, og være klar på, at det godt kan være lidt op ad bakke i starten –og det er uanset, om din virksomhed sælger hjemmelavede karklude med personlige citater, eller om du vil drive et lille rengøringsfirma.

Hvis du har tænkt og tænkt og føler, du går i cirkler i din egen lille boble, så kan det være en god ide at snakke om din ide. Snak med familie, venner og eventuelt en lærer på din skole eller en kollega på din arbejdsplads. Brainstorm og udvid din ide. I sidste ende kan det også være, du er nødt til at lave noget om, før det bliver helt perfekt. Måske skal du overveje, om du også skal samle et team, så I sammen kan udarbejde noget, der kan give jer en form for succes.

Forventningsafstem så I er på bølgelængde
Hvis I er flere om projektet, er det vigtigt, at I forventningsafstemmer. Det kan være en af jer ser på det som et hyggeligt fritidsprojekt, hvor en anden har større ambitioner. For at undgå uenigheder og misforståelser bør I holde regelmæssige møder. Saml op på jeres ambitioner og arbejdsopgaver. Find ud af, hvad I gerne vil nå inden næste møde. Og vigtigst af alt; hav det sjovt og nyd glæden ved at finde på noget fedt.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close