Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.07.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Har du overvejet at rejse til Grækenland?

Solen skinner, du ligger ved poolen. Børnene leger i vandet, du sidder i ly under en parasol og læser den bog, som du aldrig fik tid til at komme i gang med. Du har lige fået et koldt glas lemonade og nyder udsigten til bjergene ude i horisonten. Lyder det godt? Så skal du overveje om din næste ferie skal gå til Grækenland.

 

Artiklen er sponsoreret af Corendon

Grækenland er kendt for at have mange øer, placeret i det Ægæiske- og loniske hav, som er perfekte rejsedestinationer. Nogle af de mest populære destinationer er Kreta, Rhodos og Kos.

Kreta er Grækenlands største ø med Athen som hovedstad, derfor er der også en række antikke seværdigheder at se. Rhodos har ligeledes en rig historisk fortid og store uberørte arealer på øens sydlige del. Kos derimod er en del mindre, hvilket gør det nemmere at komme rundt på hele øen, og se det store væld af seværdigheder som øen byder på.

Plads til aktivitet og afslapning
Grækenland byder både på lange dage ved stranden, hvor man kan bruge hele dagen på at ligge og dase. Men det byder også på aktiviteter, hvis man gerne vil ud at røre sig og se landet. Grækenland har smukke bjerglandskaber, som man kan bruge hele dage på at udforske.

Der er ligeledes mange antikke levn fra fortiden, hvilket giver et godt indblik i den græske historie. Hovedstaden Athen kaldes også den vestlige civilisations vugge, da det var her alle politiske- og filosofiske ideer blev grundlagt. Grækenland har omkring to hundrede solskinsdage om året, så der er rig mulighed for at kunne nå oplevelser og samtidig have lange dage ved stranden eller hotellets pool.

Hvad med hotellerne?
Grækenland byder på et hav af forskellige hoteller, og det er uanset om man er til total luksus femstjernet eller om man foretrækker noget mere simpelt, så der er flere midler til at gå på opdagelse i dagtimerne.

De fleste hoteller på de græske øer er familiedrevne, og byder derfor på stor lokal gæstfrihed og varme. Dette giver også mulighed for at danne tryghed ved personalet, da man på sin ferie vil opleve at det er de samme mennesker der sørger for at varde en op. De græske øer har stor erfaring med feriegæster, og gør en stor dyd ud af at de besøgende skal følge sig velkommen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close