Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.12.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Har du overvejet at skifte til en varmepumpe?

Hvis du har en ældre varmekilde i din bolig, kan der være mange fordele ved at skifte til en nyere, da de ofte er både billigere og mere miljøvenlige.

 

Hvis du vil skifte dit gamle varmesystem ud, kan du f.eks. overveje at skifte til en varmepumpe. En varmepumpe er nemlig på mange måder bedre end både naturgas, oliefyr, pillefyr m.m.

Men hvad er fordelene egentlig ved en varmepumpe?

Hvis du vælger at skifte til en varmepumpe, kan du i nogle tilfælde på et økonomisk tilskud. Der findes nemlig støtteordninger, der giver tilskud til boligejere, som energioptimerer deres bolig. Når du skifter til en varmepumpe, bliver din bolig mere energi- og miljøvenlig. Det er derfor en rigtig god investering, da du ovenikøbet bliver støttet økonomisk.

Læs mere om økonomisk tilskud til varmepumpe her.

En varmepumpe skal ses som en investering. Den kan nemlig godt have nogle høje installationsomkostninger, men til gengæld kommer du til at bruge færre penge på varme fremover.

En varmepumpe er en billigere måde at varme din bolig op på end rigtig mange andre. Derfor er det en investering, som sørger for, at du fremover kommer til at se besparelser på dine varmeregninger.

En varmepumpe producerer langt mere energi, end den selv bruger. Det er én af grundene til, at det er en billigere varmekilde end så mange andre.

Du udleder mindre CO2 med en varmepumpe, end hvis du varmer op med enten olie eller naturgas. Derfor gør du ikke blot din egen pengepung, men også vores miljø en tjeneste.

Hvis du har et ønske om at gøre din bolig mere miljøvenlig, er en varmepumpe en god måde at starte på. Dertil kommer at du kan isolere din bolig bedre, bruge bæredygtige materialer m.m.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close