Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.08.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Hattrick af FfI-angriber i hjemmekamp mod Skagen

Skagen IK's forsvarende mestre i Sparekassen Vendsyssel Ligaen går et svært efterår i møde. Det er den frække og muligvis forhastede forudsigelse, efter at skagboerne søndag eftermiddag tabte 0-3 til FfI's JS-reserver i efterårspremieren i serie 3.

 

Skagen IK præsenterede først i torsdags sin nye trænerduo, Brian Strauss og Kasper Lundholm, der afløser Jesper Nielsen. Efter sigende havde holdet næsten ikke trænet inden udekampen i Frederikshavn, og det kunne ses og mærkes. Hurtigt i anden halvleg forsvandt kræfterne, og der var aldrig tvivl om udfaldet, selv om gæsterne i begyndelsen ramte stolpen på et kikset hjørnespark.

Skagen IK har på forhånd meldt ud, at efteråret byder på et større generationsskifte, og mod FfI stillede SIK op uden rutinerede Michael Pedersen og Mikael Andersen, ligesom Patrick Jacobsen, som scorede mange mål i foråret, hvor Skagen IK var tæt på oprykning, ikke figurerede på holdkortet.

Banens farligste mand var FfI's Tobias Stilling. Han scorede torsdag aften to mål, da FfI's tredjehold besejrede Kvissel/Ravnshøj IF med 4-1 i serie 4. Det blev belønnet med en plads på andetholdet, og han kvitterede for tilliden med et hattrick. Derudover havde han et langskud, som ramte overliggeren. FfI brændte også et straffespark. Mikas Seerup skød langt over Marco Rasmussens mål.

Der er ingen tvivl om, at Tobias Stilling er typen, som har evnen til at placere sig rigtigt i straffesparksfeltet. Det første mål faldt efter et klassisk gennembrud i højre side, hvor Tobias Stilling var på plads ved forreste stolpe. Det andet mål var et fremragende hovedstød efter et kort hjørnespark, hvor Skagen IK snorksov, og i kampens sidste minut udnyttede han et fint dybdeløb.

- Det kan ikke blive bedre. Min første kamp i år på FfI's andethold, og så scorer jeg tre "basser" foran trænerne, smiler Tobias Stilling.

Han lægger ikke skjul på, at de tre mål motiverer ham til mere. Han har tidligere sagt, at han på grund af sit arbejde ikke kan træne så meget.

- Min familie presser mig og siger, at jeg skal tage fodbolden mere seriøst, og det har jeg tænkt mig at gøre nu. Jeg giver den en ordentlig skalle, siger Tobias Stilling, som helt sikkert drømmer om en plads på FfI's førstehold.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close