Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Hele seks indbrud i weekenden i Skagen

Nordjyllands Politi beder borgerne om hjælp til opklaringen af hele seks indbrud i Skagen, som er anmeldt til politiet i løbet af weekenden og mandag formiddag.

 

- Vi sidder klar på 1-1-4, hvis der er nogen, som har hørt eller set noget. En del tyder på, at alle seks indbrud er sket mellem fredag aften og lørdag morgen. De ligner nærmest hinanden på en prik, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

Det er især smykker og kontanter, som tyvene er gået efter.

Fra et hus på Ulrik Plesners Vej er der stjålet netop smykker og kontanter. Det er sket i perioden fra fredag kl. 17.30 til lørdag kl. 7.00. Tyvene aflistede et vindue.

Fremgangsmåden var identisk ved et indbrud på Danevej fra fredag kl. 11.30 til lørdag kl. 14.00. Også her er der stjålet smykker og kontanter.

På Thorsvej er et vindue opbrudt. Her er der stjålet smykker og ure. Det skete mellem fredag kl. 15.00 og lørdag kl. 14.30.

På Eratosvej var der indbrud i perioden fra fredag kl. 14.00 til søndag kl. 13.00. Også her er der opbrudt et vindue. Der er stjålet smykker, en dame- og herrejakke (Tommy Hilfiger), en løbejakke (Newline) og flere herreskjorter (Ralph Lauren).

På Carl Johansens Vej er der opbrudt to vinduer. Det skete mellem lørdag 6. og søndag 14. februar. Der er stjålet ure og smykker.

Endelig har der været indbrud på Frejasvej i perioden fra torsdag kl. 18.00 til mandag kl. 8.40. Et vindue er brudt op, og huset er gennemrodet. Det vides endnu ikke, om der er stjålet noget.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close