Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.12.2021 | Af: Michael Frederiksen

Helle Thomsen opdagede ikke sin kult-status på DR

- Jeg tænker slet ikke over, jeg taler sådan. Når jeg selv hører frederikshavnere på tv, så kan jeg jo godt høre, det lyder anderledes, siger Helle Thomsen til B.T., efter hun er hjemvendt fra VM i kvindehåndbold i Spanien.

 

B.T. mener, at Helle Thomsen med sin markante frederikshavnske medkommentator-accent er blevet kult. Det har Helle Thomsen dog ikke opdaget. Hun har hverken Twitter eller Instagram.

Hun understreger, at DR på ingen måde har bedt hende ændre i sin udtale i kommentatorboksen.

- Jeg kan slet ikke lave om på mig selv, og det ved de også godt.

Helle Thomsen holder lige nu juleferie i parcelhuset i Golfparken i Frederikshavn, men efter nytår går turen til Nantes i Frankrig, der bliver Helle Thomsens syvende håndboldland som træner efter Tyrkiet, Norge, Rumænien, Holland, Sverige og Danmark.

- Der var mange, der ikke forstod, hvorfor jeg valgte Tyrkiet, når jeg havde muligheden i Rostov (russisk storklub, red.), Men Tyrkiet mærkedes bedre for mig som menneske. Jeg har det hele tiden sådan, at når jeg skal vælge noget, så er det vigtigt at mærke efter i maven. At komme over på herresiden kunne jeg også godt tænke mig, siger Helle Thomsen til B.T.

I efteråret har Helle Thomsen været efterskolelærer på Stidsholt.

- Når jeg er hjemme, er Stidsholt jo bare der, jeg gerne vil være. Jeg elsker at være på tur med dem. Nogle gange er det lige meget, om det er den bedste i verden eller en fra Stidsholt, der bare vil spille serie 1 i fodbold, siger Helle Thomsen med begejstring i stemmen om efterskolelærerjobbet ved Sæby.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close