Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Her er de nominerede til Vækst & Vilje-priserne

Nu er de nominerede til Erhvervsprisen og Iværksætterprisen fundet. Grundet COVID19-situationen er prisfesten flyttet fra 21. januar til 31. marts 2022.

 

Det bliver dermed forårsspirende grene og ikke serpentiner, der vil pryde salen i Arena Nord, når årets Vækst & Vilje-arrangement løber af stablen.

- Med den sunde fornuft og tilbageholdenhed i forhold til deltagelse i større arrangementer in mente har vi valgt at udsætte Vækst og Vilje til en tid med færre restriktioner, så alle har mulighed for at deltage, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

Erhvervsprisen gives hvert år til en virksomhed i Frederikshavn Kommune, som har ydet en ekstraordinær indsats for den lokale erhvervsudvikling.

I år er 10 virksomheder nomineret til Erhvervsprisen 2021:

Tip Top Erhverv
Stena-koncernen
Fremco
Dybdahl Erhvervstøj
B6 Group
Auto Teknik Sæby
S 255 North Sea
Skagenfood
Ruths Hotel
Peter Hauschildt

Sløret bliver også løftet for hvilken virksomhed, der løber med Iværksætterprisen. Prisen gives til en virksomhed eller person, som for nylig har startet eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn Kommune, og som har bidraget positivt til erhvervsudviklingen i kommunen.

Frederikshavn Erhvervsråd har nomineret følgende til Iværksætterprisen 2021:

Skagen Salmon
Restaurant Blink
Mads Andersen
Karim Salih
Tonny Kristensen
Jacob Risgaard

Det er bysbarnet Bent Winther, politisk kommentator på Berlingske, der er hovedtaler ved dette års Vækst & Vilje, mens Lydkanten og KORMA står for den musikalske underholdning. I løbet af arrangementet uddeles også Roblon Fondens Uddannelsespris til en række talentfulde unge studerende fra Frederikshavn Kommune.

Vækst & Vilje finder sted i Arena Nord 31. marts 2022 kl. 7.30-11.00.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close