Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.05.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Herre-floorball-ligaen bliver landsdækkende

Den landsdækkende liga begynder i 2013 og får deltagelse af otte hold.
Dansk Floorball Unions repræsentantskab vedtog lørdag, at herre-floorball-ligaen fra og med sæsonen 2013/2014 overgår til at være landsdækkende med otte hold - fire fra vest og fire fra øst. 

Det får betydning allerede i den kommende sæson, idet de fire bedst placerede (altså slutspilsdeltagerne) i henholdsvis øst-og vestkredsen bliver de otte hold, der udgør den kommende landsdækkende liga. Den endelige udformning af regelsættet besluttes i samråd med klubberne i løbet af efteråret.

Vestkredsen udgør i den kommende sæson Brønderslev, Frederikshavn Bulldogs, FC Outlaws, Team Aarhus, Aarhus Firma Sport, Sunds og AaB Floorball. Fire af disse hold kommer med i ligaen, mens de tre øvrige skal danne den nye 1. division vest. Hvis vi tager resultatet fra den netop afsluttede sæson, bliver det Esbjerg, Odense, Herning, Svenstrup og Hjørring, der skal være deltagere i den nye 1. division vest.

DaFU-klubberne har i flere år diskuteret landsdækkende liga, men med en TV-aftale med den nye KanalSport tager man nu endeligt springet.

KanalSport (en You See-kanal) har til hensigt at sende en kamp direkte hver fredag aften i sæsonen, og DaFU håber på denne måde at udbrede kendskabet til floorball-sporten ganske betydeligt.

- Ingen tvivl om, at dette tiltag vil øge konkurrencen betydeligt blandt de nordjyske klubber, som alle går helhjertet ind for den nye liga. Det bliver meget spændende at følge udviklingen, siger Aage Gøgsig fra FC Outlaws.

 

BillederTilføj billede


FOTO: FCO

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close