Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Himmelhav lancerer nyt frokostmøde-koncept

Køkkenchef Flemming V. Jensen, kok Ditte Bolander Mørk og adm. direktør Martin Pedersen på niende sal med den flotte udsigt, hvor frokostmøderne finder sted.
Har du brug for, at idéerne sprudler, og du kommer i mål med at lukke din næste forretningsaftale? Til formålet lancerer FME et nyt frokostmøde-koncept, hvor erhvervsparken udnytter Selskabsrestaurant Himmelhavs kokketeam og restaurantens unikke rammer og beliggenhed på øverste etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn.

 

- Vores nye frokostmøde-koncept er til virksomheder, som skal invitere en vigtig forretningsforbindelse til frokostmøde, skal holde en forretningsfrokost med kollegaerne eller en casual business lunch ude i byen. Og det er også til private, som ønsker en anderledes frokost-oplevelse, forklarer adm. direktør Martin Pedersen, FME.

Himmelhav er inddelt i fire områder, så man i ro og fred kan holde mødet, tænke store tanker, give hinanden håndslag på en god handel eller nyde hinandens selskab.

Til mødet serveres en Himmelhav-specialitet: Luksus TAPAS-tallerken med syv små retter. Det er Himmelhavs kokketeam, som forkæler gæsterne med årstidens friske råvarer leveret af lokale producenter og leverandører.

- Vi ved, at vores TAPAS-tallerken er meget populær, fortæller Himmelhavs køkkenchef, Flemming V. Jensen.

- Vi har tidligere solgt TAPAS som Take-Away, og det har været en kæmpe succes. Frederikshavnerne har virkelig taget vores TAPAS til sig, så det var helt oplagt at lave en frokost-udgave, som vi kan servere til fredags-frokostmøder.

FME tilbyder frokostmøder i Himmelhav alle fredage kl. 12-15.

Bestilling kan ske online på Himmelhavs hjemmeside.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close