Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.07.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Hjælp Arena Nord i en svær tid: Køb billetter

Der er solgt næsten 1500 billetter på under to uger til musicalen "Midt om Natten" i Arena Nord i Frederikshavn. Det er direktør Per Malmberg, Arena Nord, tilfreds med.

 

- Alt tyder på, at de mange mennesker, som plejer at gå til kultur, ikke har mistet lysten. Næsten 1500 billetter må siges at være en rigtig god start, vurderer Per Malmberg.

Midt om Natten blev stoppet af COVID-19, men kan opleves i Arena Nord 9. og 10. april 2021 efter aflysningen i marts i år.

Arena Nord har været lukket ned siden fredag 6. marts, og første arrangement i Arena Nord, Maskinhallen og Det Musiske Hus bliver Rune Klan fredag 21. august. Det vil sige, at der har været en kulturpause på fem en halv måned. Per Malmberg håber derfor på opbakning.

- Det at købe billet til de mange kulturtilbud i Frederikshavn er en helt afgørende måde, hvor alle kan hjælpe i en svær tid med COVID-19. Vi har brug for din hjælp, og den kan DU give ved at købe billet til en eller flere af vores arrangementer, opfordrer Per Malmberg.

Han glæder sig over, at sportsklubberne heldigvis er begyndt deres træning igen, og der skal være flere sommerskoler i løbet af sommerferien i Arena Nord.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close