Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Home: Martin fejrer 10 år med 1.000 bolighandler

Ejendomsmægler og partner Martin Kanstrup fejrer 10 år hos Home Frederikshavn.
Den 39-årige ejendomsmægler Martin Kanstrup har gennem årene været "på besøg" i flere tusinde frederikshavnske hjem. Han er så småt blevet frederikshavner og glæder sig over byens og Home-butikkens udvikling

 

Frederikshavn har cirka 16.000 ejerboliger og igennem sine 10 år i Home Frederikshavn har ejendomsmægler Martin Kanstrup i hele træskolængder været involveret i omkring 1.000 bolighandler i kommunen – og rigtig mange af dem de seneste par år.

Faktisk har han som ejendomsmægler et rigtigt godt billede af, hvordan frederikshavnerne bor.

- Jeg har jo været på vurderinger og fremvisninger i endnu flere hjem, og jeg tør godt sige, at folk i Frederikshavn generelt bor pænt og passer rigtig godt på deres hjem, fortæller Martin Kanstrup, der startede som "lærling" i Home Frederikshavn under den tidligere indehaver Jens Jørgensen, da butikken lå i Danmarksgade.

I dag har Home Frederikshavn hjemme på Parallelvej 27, og siden 2016 har indehaverne heddet Kasper Lykke Nielsen og Nicklas Lind Pedersen, som også står bag home Skagen. Martin Kanstrup er i dag uddannet ejendomsmægler og daglig leder og partner i Home Frederikshavn.

Han husker de første år efter finanskrisen, hvor der var smalhals på boligmarkedet.

- Der var ikke så mange bolighandler, og der var prisfald, men siden er det gået støt og roligt fremad, da først efterdønningerne var overstået, fortæller Martin Kanstrup, som egentlig er fra Struer og også har boet en årrække i Ikast, inden han i 2010 flyttede til Aalborg for at læse til finansøkonom.

Frederikshavn er også blomstret de seneste 10 år, og det har haft en positiv effekt på boligmarkedet i kommunen, understreger han.

- Havneudvidelsen, den nye biograf og ikke mindst udstykningen af en masse byggegrunde har været med til at holde på borgere og trukket nye til, og det har medvirket til vækst på Frederikshavns boligmarked – både i handler og priser, lyder det fra den lokale Home-mægler, der også var med på Home-kædens Talenthold for unge mæglere i 2014.

Home i Frederikshavn har også oplevet fremgang med Martin Kanstrup ved roret – en tredjeplads er byttet ud med en førsteplads. Ifølge Boligsiden.dk er Martin Kanstrup og kollegerne i dag byens bedst sælgende ejendomsmægler.

- Det er jeg selvfølgelig glad for og stolt af. Vi er et stærkt team, der arbejder hårdt, og vi gør meget ud af en god dialog med vores kunder og sætter en ære i at yde god service, fortæller Martin Kanstrup om baggrunden for førerpositionen.

Han vil på ingen måde betegne sig selv som "indfødt" frederikshavner, men er faldet rigtig godt til sammen med sin kæreste Kristine, der er psykolog, deres datter Astrid på to år og hunden Alfred.

- Jeg flyttede fra Aalborg til Elling for seks år siden, og vi er faldet rigtig godt til. Jeg kan rigtig gode lide området og mentaliteten her, der minder om egnen, hvor jeg kommer fra. Her er et mere roligt tempo end i Aalborg, og der er bedre tid til at tage en kop kaffe sammen med kunderne og snakke om løst og fast – det kan jeg godt lide, fortæller Martin Kanstrup.

Han har solgt mange lækre og specielle boliger gennem de 10 år i Home Frederikshavn, men den han husker bedst, er et hus i Gl. Kilden med en meget velbevaret og stadig rigt udsmykket nazi-bunker i baghaven.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Home Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close