Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.01.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Horsmark Rideklub sikrer ny sponsoraftale

Udover Horsmark Rideklub støtter energiselskabet OK omkring 2.500 klubber og foreninger i hele landet.
En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Horsmark Rideklub i Østervrå, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

 

Horsmark Rideklub har netop indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK. Det glæder rideklubbens kasserer og So-Me ansvarlige, Jessie Vanuytsel, da sponsoraftalen skal bidrage til at tanke klubkassen op.

- Støtten fra OK-kunderne skal gå til alt fra udstyr og vedligeholdelse til køb af nye heste. I øjeblikket ønsker vi for eksempel at spare sammen til at få skiftet taget på vores ridehal, og der vil støtten kunne give et godt tilskud, siger Jessie Vanuytsel.

Ønsker man at støtte Horsmark Rideklub og deres daglige arbejde, kan det godt betale sig at tanke hos OK. Størrelsen på sponsorchecken afhænger nemlig af, hvor mange der ønsker at støtte foreningen gennem sponsoraftalen.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene
Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK's app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2500 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close