Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Voldtægt i Skagen: Fire personer anholdt i sagen

Det er bag denne dør, at politiet efterforsker en mulig voldtægt. Foto: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
OPDATERET: Nordjyllands Politi har fredag modtaget en anmeldelse om en voldtægt fra en 20-årig kvinde. Voldtægten skulle være sket på Color Hotel i Skagen, skriver TV2 Nord.

 

Det er endnu sparsomt med oplysninger i sagen, men Nordjyllands Politi bekræfter, at man har afspærret et hotelværelse på Color Hotel i Skagen på baggrund af en anmeldelse om voldtægt.

Anmeldelsen kom fra en 20-årig kvinde, og politiet modtog den klokken lidt over 4:00 natten mellem torsdag og fredag.

- Der er fire anholdte i sagen, lyder det kort før klokken 13 fra vagtchefen hos Nordjyllands Politi, Thomas Ottesen.

Han tilføjer, at der arbejdes intenst på at få afklaret, hvad der er sket på Color Hotel i Skagen i forbindelse med den anmeldte voldtægt. Derudover skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse, at den 20-årige kvinde er afhørt og undersøgt af politi og retsmedicinere, og det er netop det arbejde, der gjorde, at politiet fik anholdt fire mænd med tilknytning til det hotelværelse, hvor overgrebet fandt sted.

- Vi er stadig på et tidligt stadie i efterforskningen. Og vi har et stort arbejde foran os med at klarlægge de nærmere omstændigheder af hele forløbet. Anmeldelser om voldtægt tager vi meget alvorligt, og derfor skal vi have efterforsket sagens omstændigheder særdeles grundigt, pointerer Niels Kronborg, der er den efterforskningsansvarlige og som samtidig er vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi, inden han understreger, at efterforskningen vil vise, hvorvidt der skal rejses sigtelse mod en eller flere af de aktuelt anholdte.

Og det er dette efterforskningsarbejde, der senere skal danne grundlag for, om personerne skal fremstilles i grundlovsforhør.


Ifølge TV2 Nords oplysninger hørte gæster på hotellet en del larm og ballade omkring klokken 3.30 natten til fredag, hvorfor en af gæsterne kontaktede politiet.

Nordjyllands Politi ønsker foreløbig ikke at oplyse køn, alder eller nationalitet på de anholdte, og af hensyn til efterforskningen og kvinden fortæller Niels Kronborg, at politiet på nuværende tidspunkt ikke har mulighed for frigive yderligere detaljer i sagen.


 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close