Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Humørbomben Isabella modtog årets lærlingepris

Fra venstre ses Thomas B. Mortensen fra Mariendal, Karsten F. Kristiansen fra Soft & Teknik, Isabella K. Karlsen, Johnny Thomsen fra MAN ES, Christina Ørskov fra Orskov Yard, Anette H. Sørensen fra MARLOG og borgmester Birgit S. Hansen.
Isabella K. Karlsen, der har været i lære som dele-elektriker hos MAN Energy Solutions, Soft & Teknik samt Mariendal, modtog i går DI Vendsyssels Lærlingepris 2021.

 

Det er lærestedet, der indstiller lærlingen til den æresfyldte pris, og prisen tildeles en lærling eller nyuddannet svend, der igennem læretiden har udmærket sig som fagligt dygtig eller som en god kollega. Begge kriterier er spot on i forhold til Isabella K. Karlsen.

Hun har været en særdeles bogligt stærk lærling. Der var ikke gået lang tid, før den grundlæggende el-teoribog var læst, og samtidig er hun også sprogligt stærk. Dette giver sig til udtryk i, at hun både blandt kolleger og hos kunder er veltalende og velformuleret.

- Som kollega er Isabella altid smilende og en humørbombe på den fede måde. Hun går altid til opgaverne med godt humør. Hun er fyldt med god energi, og vi er aldrig i tvivl om, at Isabella er i huset. Hendes gode humør spredes som ringe i vandet, og hun har været super god til at indgå i de mange teams, som hun som dele-lærling har været en del af, fortæller Thomas B. Mortensen, funktionschef hos Mariendal.

Johnny Thomsen, Electrical Engineer & Project Manager hos MAN Energy Solutions, supplerer:

- Isabella har altid været frisk på at stille op, når hun er blevet spurgt om at agere rollemodel både i interviews og på film for at få flere unge og især flere kvinder ind i håndværksfagene. Og som kvinde i et fag, hvor antallet af mænd er i overtal, står hun ikke tilbage og skubber gerne sine mandlige kolleger til side for selv at tage fat. En indstilling, som hun høster stor respekt for.

Karsten F. Kristiansen, Manager Workshop hos Soft & Teknik:

- Isabella har et stort gå-på-mod, og hun tager imod og elsker udfordringer. Hun tilgår nye ting, nye opgaver og ny faglig viden med stor intensitet og nysgerrighed. Som dele-lærling har hun kastet sig ud i alle de opgaver, hun er blevet stillet overfor, og hendes store iver for at lære nyt er en af hendes store styrker. Jo mere hun i læretiden er blevet udfordret, jo bedre.

Isabella K. Karlsen har været omfattet af den maritime lærlingeordning, der til dagligt huses af MARLOG, og lærlingekoordinator Anette H. Sørensen husker sit første møde med Isabella.

- Isabella var ikke i tvivl om, at hun ville være dele-lærling. Hun stod med en anden læreplads på hånden, men kom til os og tilbød sig selv med en sådan kraft og overbevisning, at vi hurtigt fornemmede, at her stod en lærling, der VILLE. Hun gav os to dage til at bestemme, hvorvidt vi ville hende. Dette er blot ét eksempel på Isabellas vilje, som er et af hendes kendetegn. Hun sætter sig et mål og går benhårdt efter det, men aldrig på bekostning af andre siger Anette H. Sørensen.

Som svend er Isabella K. Karlsen blevet tilknyttet Mariendals afdeling i Brønderslev, der arbejder med automation. Et fagområde, der allerede i læretiden, vakte hendes store interesse.

Den maritime lærlingeordning tæller desuden virksomhederne EnTech Marine, KM Automatik, KS Maskinteknik, RASI Maskinfabrik, Hirtshals Yard, Vestkajens Maskinværksted, SeaMech, Alfa Laval og Orskov Yard.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close