Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Hundelufter opdagede indbrudstyv i bil

En opmærksom hundelufter kan tage æren for, at en 24-årig tyv natten til lørdag blev taget på fersk gerning i Frederikshavn.

 

Den 24-årige sad i en bil og rodede tilsyneladende i handskerummet i det nye villakvarter på Toftegården. Det opdagede hundelufteren, som kontaktede politiet.

Politiet anholdt den 24-årige mand, som i forvejen er kendt af politiet. Han sigtes for forsøg på tyveri fra bil.

Politiet har fået anmeldelser om to andre mistænkelige forhold på Toftegården natten til lørdag. En husejer oplevede, at der blev rykket i dørhåndtaget, og en anden husejer har haft indbrud i sin bil.

Det er også en hundelufter, som kan tage æren for, at et indbrud i et hus i Ålbæk blev opdaget.

Søndag ved 10-tiden opdagede hundelufteren et opbrudt våbenskab i hundeskoven ved Ålbæk. Personlige papirer i skabet gjorde, at det var nemt at se, hvem skabet tilhører.

Ganske rigtigt viste det sig, at der have været indbrud i et hus på Bådevej i perioden fra lørdag kl. 10.00 til søndag ved 10-tiden.

Tyvene er formentlig kommet ind via en ulåst dør. Der var ingen våben i skabet, men derimod kontanter. De er stjålet. Det samme er flere smykker i huset, blandt andet et Murstens-guldarmbånd og en Murstens-guldhalskæde.

Frederikshavn Kommune har haft indbrud på Rådhus Allé 102 i Frederikshavn. Det var mellem fredag kl. 21.00 og lørdag kl. 10.00. Der er knust en rude i en dør på første sal og stjålet en bærbar computer af mærket Dell.

Weekenden bød desuden på et par spritbilister.

Lørdag ved middagstid stoppede politiet en 63-årig mand i midtbyen i Frederikshavn, der havde drukket for meget til at måtte køre bil.

Det samme var tilfældet med en 31-årig kvinde fra Frederikshavn, som blev stoppet natten mellem fredag og lørdag ved Dybvad.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close