Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.12.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Husk disse praktiske ting, når du pakker din kuffert

Det kan godt være, at man skal have det sjovt på sin rejse. Dog er det også vigtigt, at man sørger for at have godt styr på alle de praktiske ting til rejsen. Her får du således en liste over nogle af de praktiske ting, som du skal huske at pakke ned i din kuffert.

 

Artiklen er sponsoreret af Alm. Brand

Det er en rigtig god ide at få forsikring til rejsen. Det kan du få ved at klikke her. Uheld kan nemlig være svære at undgå – uanset hvor meget du måske prøver.

Det kan for eksempel være, at du kommer til skade under din rejse, hvorved det er smart, at du har en passende forsikring. Det kan også være, at du bliver syg på din rejse, hvorved det er vigtigt, at din forsikring tager sig af dette.

Det kan også være, at du måske skal aflyse hele rejsen. Dermed vil du spare rigtig mange penge, hvis du får rejseforsikring. Det lille beløb for forsikringen kan nemlig ikke måles med, hvor meget din rejse vil koste dig.

Husk pas
Det er selvfølgelig også vigtigt, at du husker at tage dit pas med på rejsen. Det kan nemlig være svært at komme afsted, hvis du ikke har dette med. Du bør også opbevare dit pas et sikkert sted, så du ikke kommer til at miste det inden, under eller efter din rejse.

Husk det gule og blå sygesikringskort
Det er også vigtigt, at du husker at tage både det gule og det blå sygesikringskort med dig – udover din rejseforsikring. Hvis du ikke allerede har et blåt sygesikringskort, kan du skynde dig at bestille det, så du kan nå at få det med, inden du rejser.

Husk kvitteringerne

Det er rigtig smart at medbringe alle kvitteringer på dine diverse køb til rejsen. Det kan være for dit hotelophold eller for en lejet bil til ferien.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close