Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.03.2023 | Af: Michael Frederiksen

- Hvis Bilka ringer, tager vi en dialog med dem

- Vi tager altid telefonen, hvis en investor ringer. Så hvis Bilka ringer, tager vi selvfølgelig en dialog med dem, siger Frederikshavn Kommunes borgmester, Birgit S. Hansen, til TV2 Nord.

 

I går kom det frem, at Planklagenævnet har stoppet planerne om Bilka i Hjørring.

I dag melder Brønderslev Kommune og Frederikshavn Kommune sig klar til at undersøge mulighederne for at få Bilka til byen.

Modsat Brønderslev, der vil placere Bilka på en mark ved Østre Brønderslev, har man i Frederikshavn kig på mulige placeringer inde i byen.

- Hvis den kommer ind til midtbyen, styrker den det, der er i forvejen. Så vil man få lyst til at gå ind og spise eller købe nogle nye sko i byens specialbutikker. Så den vil understøtte det eksisterende liv, udtaler Birgit S. Hansen til TV2 Nord.

Tror du, I vil kunne få tilladelse til at bygge så stor en forretning inde i byen?


- Det er noget af det, der har været udfordringen forskellige steder med planloven og Planklagenævnet, og hvis det bliver aktuelt, vil der gå en planlægning i gang, og det er vi myndighed på. Mere kan jeg ikke sige nu, siger borgmesteren.

Om Salling Group, der står bag Bilka-varehusene, vender blikket mod en af de to kommuner i fremtiden er uvist. Men sikkert er det, at de to borgmestre er klar.

- Hvis det viser sig, at den vil løfte midtbyen og styrke handlen i øvrigt, så vil vi gøre alt for, at infrastruktur, placering og det hele bliver til glæde for området. Det er vi sat i verden for, udtaler Birgit S. Hansen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close