Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.04.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Hvorfor skal padelcenter være stort som en færge?

Inga Lauridsen bor i huset til højre for Skagen Padelcenter, som er i offentlig høring indtil 14. maj.
Inga Lauridsen, Skagen, har skrevet dette indlæg: Jeg er nærmeste nabo til byggeriet af Skagen Padelcenter. Jeg er helt uforstående for, at der laves ny lokal/kommuneplan, der vedrører en og sidste byggegrund i området.

 

Ny lokalplan giver op til tre gange højere bygning end påskrevet, end da vi borgere købte vores huse her.

Byrådet sælger grunden med et ja til opførelse at et padelcenter. Byggeriet bliver stort som en færge for at spille tennis?

Er der egentlig nogen, som har sat sig ind i, hvor en sådan bygning op til 12 meter høj skræmmer området og mit hus?

Kære bygherrer. Har I slet ikke tænkt på, at jeg er et menneske, og har boet her i 22 år? Med alle jeres penge og stolthed i aviserne, er der ikke glemt at tænke på andre mennesker? En hal, høj til loftet med en kæmpe port. Hvad skal den hal bruges til?

Og kære kommune. Ifølge Tove Carlsen var jeg noreret som første køber Nordmarksvænget 1, når den kom til salg. Hvad har disse mennesker, jeg ikke har? Rettigheder eller?

Vi har jo kørt retssag ni år tidligere. En sag, der kostede skatteborgerne millioner. Grundens undergrund er ødelagt af jeres tidliger ulovlige grundvandssænkning.

Byggeriet vil igen ødelægge mit hus på Buttervej 34.

Hvis nogen kan aktindsigt i prisen på retssagen, giver jeg gerne samtykke.

Kære byrådsmedlemmer. I er hermed inviteret til besøg på Buttervej 34. Ring og aftal tid på 25771974. Er disse to bygherrer mere værd end os her ude? Hvis ja, håber jeg det kommende byrådsvalg, vil vælge dem ind med tanke for andre mennesker.

Kære borgmester. I telefonsamtale med dig oplyser du mig, at du ikke aner, hvad padeltennis er. Du er nu iført løbesko for, at lokalplanen skal presse igennem hurtigst mulig. Tag dine tøfler på, sæt dig, og google hvad du stemmer for.

Kan der ikke bygges et padelcenter i Skagen på størrelse med andre i Danmark?

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close