Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.01.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Hvorfor vælge bisættelse fremfor begravelse?

Livet er en mærkelig størrelse. Langt henad vejen byder det på en masse uventede drejninger, og derfor er der ikke meget, vi kan vide os sikre på. Men én ting er dog sikker: vi skal alle herfra en dag.

 

Artiklen er sponsoreret af Hejslet Begravelsesforretning

Når man mister en person, man holder af, så kan det betyde meget at tage den rigtige afsked. På den måde kan man bedre begynde at bearbejde sin sorg. Men der er flere måder at gøre det på. To af de mest almindelige måder er ved begravelse og bisættelse. De fleste mennesker bliver faktisk bisat, men hvorfor vælge denne metode, og hvordan adskiller det sig fra en begravelse?

Få en smuk afsked
Uanset om man vælger den ene eller den anden, kan man få mulighed for at sige sit sidste farvel. Det er desuden muligt at arrangere begge dele på en kirkegård, hvis det er det, man vil. Forskellen er, at begravelsen slutter ved, at afdødes kister sænkes i jorden, men bisættelsen slutter ved, at kisten køres til et krematorium.

Ved en kirkelig ceremoni vil der ofte være bestemte måder at gøre det på. Ved en borgerlig ceremoni kan man få en smule mere indflydelse.

Snak med pårørende, inden det er for sent
Ofte er det altså op til både den afdøde, som tager stilling inden døden, og familien, hvad der skal ske. Derfor kan det også betyde meget, at man tager en snak om det, inden det er for sent. Det vil ikke bare betyde, at alle ved, hvad den afdøde havde ønsket. Det vil også gøre tiden efter ens død nemmere for de pårørende.

Få arrangeret en smuk bisættelse i Frederikshavn. Her kan I faktisk få indflydelse på, hvor ceremonien skal afholdes. På den måde kan I også arrangere den helt rigtige afsked med en person, der ikke har været medlem af folkekirken.

Alle fortjener et flot sidste farvel.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close