Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.09.2022 | Af: Michael Frederiksen

Hyldest, pengegaver og sejr i sæsonpremieren

VEB's spillere blev tre timer inden sæsonpremieren hyldet i byrådssalen af blandt andre borgmester Birgit S. Hansen.
En sejr på 5-4 i sæsonpremieren i Badmintonligaen over Gentofte. Hyldest på Frederikshavn Rådhus tre timer inden kampen, hvor både fiskefrikadeller og kyllingespyd var særdeles populære. Det hele krydret med næsten 40.000 kroner i pengegaver. Jo, det var en helt fin eftermiddag og aften for Vendsyssel Elite Badmintons danske mestre i badminton.

 

Inden kampen i Arena Nord overrakte borgmester Birgit S. Hansen 33.375 kroner - det var en "guldbonus" fra Frederikshavn Kommune. Derudover havde Badminton Danmark Nordjylland 5.000 kroner med til VEB, som er det første jyske hold i 34 år, der har vundet DM-guld i Badmintonligaen.

På banen i Arena Nord kom VEB uventet bagud 1-2, blandt andet fordi 27-årige Victor Svenden skuffede i første herresingle. VEB kom dog stærkt igen og førte 5-2 inden de to herredoubler. Her trak Gentofte det længste strå i begge kampe. I anden herredouble vandt gæsterne 21/19 i tredje sæt.

De to sidste nederlag gjorde lidt ondt, for det betød, at VEB kun indkasserede to af de tre bonuspoint, der altid spilles som. En sejr på 6-3 giver tre bonuspoint og altså samlet ni point (6+3). Nu måtte de danske mestre nøjes en sejr på 5-4 og syv point (5+2).

VEB skal i aktion igen torsdag aften på Amager ude mod KMB2010's oprykkere.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close