Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.09.2020 | Af: Peter Marquard

ID.3: Den tredje i rækken af ikoniske biler fra VW

VW holder i weekenden 26.-27. september åbent hus fra kl. 11-16, hvor man med stolthed præsenterer den nye VW ID.3.

 

- Det er en fed bil, der udelukkende kører på el. Den kan køre op 540 km på en opladning, og det tager kun 10 minutter at lade den op til 100 kilometers kørsel. Den er hurtig og sjov at køre i for folk i alle aldre, fortæller Martin Søndergaard Hansen fra VW Uggerhøj i Frederikshavn.

Bilen har været meget hypet, og den har høstet flotte anmeldelser i test samt i magasiner.

- Hvis vi ser bort fra rattet, er bilen udelukkende lavet af genbrugsmaterialer. Den er proppet med udstyr som alufælge, navigation og LED-lygter og har en god sikkerhedsvurdering. Samtidig er der god plads i bilen. Udvendig er den som en Golf, men indvendig er der kabineplads som en Passat, siger Martin Søndergaard Hansen.

Bilen kan købes fra cirka 300.000 kroner, og til den pris følger der flere fordele med.

- I prisen er der inkluderet et service- og reparationsabonnement på fem år eller 100.000 km. Desuden følger der en standard installation af Clever ladestation med i købet. Desuden kører vi med elektriske renter på kun 0,59 p.a., siger Martin Søndergaard Hansen, som forventer sig meget af den nye VW ID.3.

- Det siges, at det bliver den tredje i rækken af ikoniske biler fra VW. Først var det den klassiske Boble, derefter Golf og nu ID.3.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close