Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.11.2020 | Af: Michael Frederiksen

IF Skjold Sæby forlænger med succestræner

Nikolaj Dorff fortsætter tre år mere som cheftræner i IF Skjold Sæby.
FODBOLD: IF Skjold Sæby har lavet en ny tre-årig aftale med cheftræner Nikolaj Dorff, som med succes har ført klubbens førstehold op i Danmarksserien. IF Skjold Sæby er dermed den højest rangerende fodboldklub i Frederikshavn Kommune.

 

Nikolaj Dorff har siden 2014 været IF Skjold Sæbys førsteholdstræner.

- At være træner i en klub som IF Skjold, der har store forventninger og ambitioner, kræver en enorm indsats af træneren og teamet omkring holdet. Nikolaj overtog vores førstehold i Jyllandsserien i efteråret 2014 og har siden, med usædvanligt hårdt arbejde og sikker hånd, formået at bringe holdet op i den fjerde bedste række i Danmark, fortæller en tilfreds formand, Flemming Thingbak.

Han roser Nikolaj Dorff for "et fantastisk stykke arbejde de seneste seks år.

- Og det er ikke kun det, at vi spiller i det "fine selskab". Hans engagement og arbejdsomhed for hele klubben er unikt. Nikolaj er for det første en yderst kompetent træner – det viser hans resultater. Men endnu mere vigtigt er, at han formår at implementere vores ungdomsspillere i en grad, der aldrig er set tidligere i vores klub, udtaler Flemming Thingbak.

IF Skjold Sæby roser træneren for at have et blik for enhver i klubben, og han er mentor for ufatteligt mange unge mennesker i IF Skjold.

- Det er værdier, der tæller meget højt, når vi som klub skal finde de rigtige personer til de mange nøglepositioner, der er i en klub som vores med op imod 500 medlemmer, siger formanden.

Han ser frem til at fortsætte samarbejdet med Nikolaj Dorff.

- Jeg er glad og stolt på klubbens vegne. Vi har nemlig med den nye aftale sikret os en af de bedste trænerkapaciteter i Nordjylland, som der i øvrigt er stor rift om fra mange klubber i hele regionen. Nu kan vi til og med 2023 se frem imod en yderligere udvikling af klubben, blandt andet fordi Nikolaj bliver en del af den udviklingsproces, vi snart er klar til at iværksætte for vores ungdomsafdeling, fortsætter Flemming Thingbak.

IF Skjolds DS-hold indtager i øjeblikket 10. pladsen i rækken, som genoptages igen 19. februar.

Fakta:
• Nikolaj Dorff Kristensen er 44 år
• Ved siden af trænerjobbet er han underviser indenfor transport på EUC NORD
• Er uddannet kok og kørelærer
• Bosiddende i Sæby
• Gift med Majbritt, som er privat børnepasser
• Nikolaj og Majbritt har tre børn, som alle har spillet/spiller fodbold i IF Skjold Sæby

 

BillederTilføj billede


FOTO: IF Skjold S?by

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close