Gå til hoved-indhold
28. juni 2023 - kl. 11.06

IF Skjold Sæby modtog 125.000 kroner fra Skjolds Venner

  • 1 af 2
  • 2 af 2
    Fra venstre ses repræsentanter fra Skjolds Venner, Mona Friedrichsen, Jørn ”Mulle” Christensen og Henrik Poulsen. Herefter fra IF Skjold Sæby: Formand Flemming Thingbak samt bestyrelsesmedlemmerne Karsten Thomsen og Michael Koch Sørensen.
Af: Michael Frederiksen

IF Skjold Sæby har fået overrakt 125.000 kroner af Skjolds Venner. Det skete i pausen af en af førsteholdets kampe, hvor solen i dobbelt forstand skinnede fra en skyfri himmel.

Pludselig blev der i mikrofonen bedt om, at alle skulle rette opmærksomheden imod Skjolds Venner, som havde taget opstilling ved mikrofonen. Nu blev fodbolddagen på IF Skjolds anlæg alligevel ikke helt, som den plejede at være.

Vennerne, som er en meget aktiv støtteforening for IF Skjold Sæby, havde "gjort kassen op", og resultatet var et stort overskud fra bankospil, præmiewhist, salg af medlemskaber med videre.

Jørn ”Mulle” Christensen kunne fortælle, at man igennem året havde afviklet mange arrangementer med mange deltagere hver eneste gang. Det havde afstedkommet en rigtig fin kassebeholdning hos Skjolds Venner.

Den vigtigste, og nærmeste eneste formålsparagraf, Skjolds Venner har, er at samle penge ind til udviklingen af børne- og ungdomsfodbolden i IF Skjold Sæby. og nu var tiden kommet til, at vennerne igen ville donere penge til hovedklubben – netop til brug for at udvikle fodbolden for de unge.

Donationen var på hele kr. 125.000, som blev overrakt til IF Skjold Sæbys formand, Flemming Thingbak.

- Jeg er overvældet, fortæller Flemming Thingbak og udtrykker samtidig en kæmpe tak til Skjolds Venner for deres kontinuerlige indsats for at skaffe midler til idrætsforeningen.

- Vi ønsker i IF Skjold at tilbyde vores børne- og ungdomsspillere de bedste faciliteter og materialer, og jeg kan med sikkerhed sige, at havde vi ikke Skjolds Venner, kunne vi ikke opretholde det niveau. vi har af fodbolde, rekvisitter og ture til forskellige cups i både indland og udland, siger Flemming Thingbak.

Han udtrykker på hele IF Skjolds vegne en kæmpe stor tak.

- Vi er klar over, at en donation i denne størrelsesorden ikke kommer af sig selv. Det kræver et kæmpe stykke arbejde af de frivillige i Skjolds Venner og naturligvis de mange, der støtter vennerne med gaver og gevinster til de populære spil. Pengene er endnu ikke øremærket, men i takt med, at vi er DBU Børneklub, ønsker vi at uddanne vores mange trænere og ledere således, at børnene i klubben får de allerbedste fodboldoplevelser, så mon ikke flere trænere og ledere kan se frem til yderligere DBU-træneruddannelser i fremtiden, udtaler en glad og meget taknemmelig Flemming Thingbak.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...