Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

IF Skjold Sæby møder lørdag Viby i DS-serien

Cheftræner Nikolaj Dorff glæder sig over tilgang af den rutinerede målmand Kenneth Isaksen.
IF Skjold Sæby indleder lørdag eftermiddag en særdeles spændende sæson i Danmarksserien. Oprykkerne får besøg af Viby IF, og det er naturligvis Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

IF Skjold Sæby råder stort set over en identisk trup. Der er blot sket én udskiftning. Midtbanespilleren Jens Lorenzen har valgt at stoppe sin fodboldkarriere. Til gengæld gør målmand Kenneth Isaksen comeback efter tre års pause. Han var senest førsteholdsmålmand i FfI.

- Kenneth er med sit høje niveau og erfaring gået direkte ind i førsteholdstruppen, fortæller IF Skjold Sæbys cheftræner, Nikolaj Dorff.

IF Skjold har generelt haft en fin optakt, selv om Danmarksserien begynder tidligt, ja, næsten mens folk stadig er på ferie.

Oprykkerne ha spillet to træningskamp. Den første mod Vejgaards JS-hold og den anden mod AaB U19 Liga.

- I den første kamp mod Vejgaard fik vi arbejdet med vores offensiv i en kamp, hvor vi som forventet var meget på bolden. Kampen endte med en 4-0 sejr. Den anden træningskamp mod AaB havde til formål at teste vores organisation og fysik mod et dygtigt AaB-mandskab. Kampen endte 1-1.

Hvor stærkt står I sammenlignet med jeres første forsøg i DS?

- Det er meget svært at sige. På den ene side vurderer jeg, at vi står lidt bedre, end vi gjorde i 2016. Vi har flere spillere i truppen, som har prøvet niveauet og ved, hvad der kræves. Vi har en bedre træningskultur, og så har vi i øvrigt udviklet os som hold, hvor vi har flere knapper at dreje på rent taktisk. På den anden side vurderer jeg, at puljen denne gang er bedre. Det bliver en stor udfordring for os. Vi har i øvrigt en ret smal trup, og det bliver afgørende, at vi ikke løber ind i for mange skader og karantæner, vurderer Nikolaj Dorff.

Lørdagens kamp fløjtes i gang kl., 13.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby. Viby sluttede på femtepladsen i pulje 4 i sæsonen 2018/2019.

- Viby må regnes som et af de bedre hold i Danmarksserien. De var i øvrigt det mest scorende hold i pulje 4 med en stor profil i Simon Matras, der lavede imponerende 18 mål i sæsonen (ud af 74). Der er ingen tvivl om, at der venter os en stor opgave mod et fysisk stærkt og direkte Viby-mandskab. Vi skal gå afklarede til opgaven og være forberedt på, at der skal arbejdes for hver eneste meter på banen i samtlige minutter - og så skal vi have mod og tro på egne evner, udtaler Nikolaj Dorff.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close