Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

IF Skjold Sæby: 'Mølby' spillende assistenttræner

Jacob Hyldgaard Kristensen (foto) afløser Nikolaj Hilfling Nielsen, som af tidsmæssige årsager er stoppet som assistent.
Jacob Hyldgaard Kristensen – i daglig tale kaldet Mølby - er med virkning fra 1.juli tiltrådt som spillende assistenttræner i IF Skjold Sæby. Han er 28 år og har spillet hele sin aktive seniorkarriere i Sæby - dog med undtagelse af en kort periode i FC Vendsyssel.

 

Det er efterhånden blevet til mere end 200 kampe og mange mål på klubbens førstehold, hvor Jacob Hyldgaard Kristensen i dag er en af de mest erfarne spillere.

- Vi har lige nu et hold, som består af mange dygtige unge spillere, hvor flere reelt kunne spille U19-fodbold. Men de har naturligvis ikke erfaringen med førsteholdsfodbold endnu. Derfor er vi rigtig glade for, at Jacob vil påtage sig rollen, da han blev spurgt kort før sommerferien. Jacob er udover at være en meget dygtig fodboldspiller også dygtig og ikke mindst villig til at lære fra sig, udtaler Torben Schioldan fra IF Skjold Sæby.

- Jacob har været skadet en stor del af foråret, hvor han fra bænken tog et stort ansvar i at guide og vejlede holdet. Her viste Jacob sine evner frem og gjorde det derfor ikke svært, da vi vi skulle finde en ny assistent, udtaler Torben Schioldan

Jacob Hyldgaard Kristensen afløser Nikolaj Hilfling Nielsen, som af tidsmæssige årsager er stoppet som assistent.

IF Skjold Sæby er i fuld gang med sine forberedelser til den nye sæson. Jyllandsserieholdet har allerede spillet to træningskampe, og der spilles efter planen yderigere en kamp inden efterårspremieren lørdag 13. august kl. 16.00 i Sæby.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close