Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Indbrud på kro i Thorshøj og seks sommerhuse

Nordjyllands Politi har i weekenden modtaget seks anmeldelser om indbrud i sommerhuse i Frederikshavn Kommune, og der har desuden været indbrud på Vendelbokroen i Thorshøj.

 

Fredag mellem kl. 01.30 til 11.00 blev et pengeskab/pengeboks med kontanter stjålet fra kroen i Thorshøj. Tyven kom ind ved at presse en dør op.

På Hyldebærvej i Knasborg lige syd for Ålbæk har der været indbrud fra 2. til 8. februar, og her har tyvene for alvor tømt huset.

Der er stjålet to fladskærms-tv, en Sonos-højttaler, et køleskab, en vinkøler, en køkkenmaskine, lamper og Kähler-vaser.

Tyvene sikrede sig adgang ved at bryde et vindue op.

På Bøffelvej i Bunken har der været indbrud fa 19. januar til 7. februar. Her har tyvene aflistet en rude.

Der er stjålet fire B&O-højttalere, et brusearmatur, kopper, tallerkener, lammeskind, lysestager og en guitar.

På Nornensvej i Napstjert er der stjålet to PH-lamper. Dette indbrud skete fra 15. december til 8. februar. Et vindue er brudt op.

Ligeledes i Napstjert - på Enebærvej - har der været indbrud fra 3. til 7. februar. Også her er fremgangsmåden et opbrudt vindue. Der er stjålet en motorcykelhjelm, tøj, medicin og nøgler til motorcykel, hus og bil.

På Tranevej i Hulsig brød tyve en garagedør op. Det skete fra 4. januar til 8. februar. "Udbyttet" var en motorsav og et overvågningskamera.

Endelig har der i perioden fra 1. januar til torsdag 6. februar været indbrud på Nordostvej i Lyngså. En dør er brudt op, og der er stjålet en vaskemaskine.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close