Gå til hoved-indhold
20 november. 2022

Indvielse af nybygget bålhytte med shelter

 • 1 af 5
  FOTO: Privat
 • 2 af 5
  FOTO: Kanal Frederikshavn
 • 3 af 5
  FOTO: Privat
 • 4 af 5
 • 5 af 5
  FOTO: Privat
Af: Kanal Frederikshavn

Vejret var som forventet rigtig dansk efterår, da Haldbjerg-Vangen Grundejerforening fredag indviede sin nybyggede bålhytte med shelter.

Trods den bidende kulde var der mødt mange af foreningens medlemmer op for at deltage i den festlige stund, hvor snoren formelt blev klippet og det flotte hus kunne tages i brug.

Foreningens formand, Mia Morsing, som afløste den mangeårige formand Bjarne Krogh-Pedersen for et par år siden, bød velkommen til de fremmødte gæster og lagde ikke skjul på værdien af de mange frivillige hænder, som havde ydet en indsats undervejs i processen med at få huset rejst og få hele pladsen gjort indbydende og præsentabel.

Mia Morsing fortalte videre, at den flotte bålhytte har et shelter, hvor det er tilladt at overnatte, hvis man husker på at rydde op efter sig selv og i det hele taget behandler tingene med respekt.

Hun takkede for sponsorernes bidrag i form af økonomiske tilskud.

- Uden sponsorstøtte var det ikke muligt for grundejerforeningen at rejse tilstrækkelig kapital til et sådant byggeri, fortalte formanden.

Spar Nord-fonden havde ydet en stor økonomisk håndsrækning, ligesom de gjorde da foreningens madpakkehus blev opført i 2019. Det største økonomiske bidrag var dog fra Frederikshavn Kommunes Distriktsråd, så det var derfor naturligt, at Distriktsrådets formand, Anders Christiansen, fik æren af at klippe snoren over og dermed foretage den officielle indvielse af hytten.

Da snoren var klippet, blev bålhytten startet op, hvorefter der var ristede pølser til alle de fremmødte gæster samt øl og vand ad libitum.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...