Gå til hoved-indhold
22. januar 2023 - kl. 00.01

Infoaften på EUC Nord for elever i 9. og 10. klasse

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Billedet stammer fra et tidligere arrangement på EUC Nord, hvor de unge gæster kan prøve fagene.
Af: Kanal Frederikshavn

På EUC Nord bliver der i disse uger afholdt et væld af infoaftener på de mange uddannelser. Nu er turen kommet til EUD- og EUX-uddannelserne og det løber af stablen tirsdag 24. januar fra kl. 16.30 til 18.00 i både Frederikshavn og Hjørring.

EUD- og EUX-uddannelserne dækker over de mange forskellige håndværksuddannelser, som EUC Nord tilbyder – for eksempel kok, elektriker eller smed. Aftenen er tiltænkt de elever i 9. og 10. klasse, som inden 1. marts skal vælge ungdomsuddannelse.

På EUD og EUX kan de vælge mellem tre fagretninger, der fører videre til de egentlige uddannelser. Fagretningerne hedder Gastronomi & Service (tilbydes ikke i Frederikshavn), Teknik, Metal & Motor samt Energi & Byggeri.

På tirsdag kan man besøge alle tre fagretninger og se deres værksteder, snakke med elever, lærere og vejledere. Der vil også være mulighed for at prøve fagene en smule – under kyndig vejledning.

Uddannelseschef Dennis Kindberg ser frem til at få besøg af de unge og deres forældre.

- Vi glæder os altid til at få besøg af unge mennesker, der måske tænker på at tage en uddannelse hos os. Vi oplever en god interesse fra de unge, som godt ved, at der er gode jobmuligheder, god løn og ikke mindst spændende uddannelser, hvis man vælger håndværkervejen.

Infoaften på EUC Nord afholdes på adresserne M. P. Koefoeds Vej 10 (parkering på Albert Ginges Vej – stor p-plads) i Hjørring og på Hånbækvej 50 i Frederikshavn – tilmelding ikke nødvendigt.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...