Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.07.2021 | Af: Michael Frederiksen

Investerer over 500.000 kroner i Frivilligfestival

De frivillige i Frederikshavn Kommune hyldes med en Frivilligfestival, som varer en hel uge fra 11.-18. september i år.

 

- Vi investerer over 500.000 kroner i denne Frivilligfestival, som skal medvirke til at genstarte foreningslivet efter halvandet år med Corona, siger formad Henrik Carlsen, Frederikhavn Ungdoms Fællesråd (FUF).

Festivalen arrangeres af FUF i samarbejde med Idrætssamvirket, Frivilligcenter Frederikshavn, Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK, Dansk Skoleidræt og Frederikshavn Kommune.

Det bliver en uge med temadage i skolerne, åbent hus i foreningerne, aktiviteter i byerne, foredrag og workshops om aftenen samt en stor fest for alle de frivillige - se det foreløbige program her.

- Lige nu og her har vi især brug for, at flere af de over 300 foreninger i Frederikshavn Kommune melder sig på banen og deltager aktivt i Foreningernes Dag, siger Henrik Carlsen.

Foreningernes Dag afvikles lørdag 11. september i midtbyen i Frederikshavn, Sæby og Skagen samt lørdag 18. september i Østervrå.

- Mange foreninger er presset efter Corona. Foreningslivet trænger til et boost, og vi skaber rammerne med denne festival, men det vigtigste er selvfølgelig, at foreningerne deltager aktivt og viser flaget, udtaler FUF-formanden.

Ud over Foreningernes Dag opfordrer arrangørerne også de enkelte foreninger til at holde åbent hus i perioden fra 11.-18. september. Henrik Carlsen lover, at alle åbent hus-arrangementer markedsføres samlet i aviser, online og sociale medier.

Der investeres over 500.000 kroner i arrangementet. Frederikshavn Kommune støtter med 155.000 kroner, FUF bidrager med 150.000 kroner, Idrætssamvirket har afsat 50.000 kroner og dertil kommer flere sponsorer.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close