Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Jagtcenter Nord forsøger at justere ny lokalplan

Føljetonen om skydebanen på Dyrhedenvej ved Sæby fortsætter. Byrådet skulle onsdag aften have sat punktom for den flere år lange sagsbehandling om en ny lokalplan, men Jagtcenter Nord valgte i sidste øjeblik at trække forslaget.

 

- Vi vil gerne have tid til at justere projektet, således at det kan tiltrædes politisk. Vi vil gerne have muligheden for at inddrage naboer og politikerne yderligere i projektet, så vi sammen kan finde en løsning, der kan accepteres politisk og tager hensyn til naboerne, siger formand Per Lindegaard, Jagtcenter Nord, til Kanal Frederikshavn.

Kort fortalt er det kun Venstre, som bakker Jagtcenter Nords nuværende forslag til en ny lokalplan op. Venstre er enig med Jagtcenter Nord i, at forslaget er godt for miljøet, støjen, jægerne og naboerne.

Jagtcenter Nord må til gengæld erkende, at det ikke er lykkedes at overbevise Socialdemokratiet om fordelene ved en ny lokalplan. Byrådets store parti - 20 ud af 29 mandater - er især bekymret for, at en ny lokalplan ikke kan fastlægge skydetiderne - til gene for naboerne.

Der er ingen tvivl om, at lokalplanen ikke var blevet godkendt, hvis den var kommet til afstemning i onsdags. Nu gør Jagtcenter Nord et nyt forsøg med at komme i mål. Det er over to år siden, at jagtcentret tog hul på det store arbejde med en opgradering af skydebanen og ny lokalplan.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close