Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Jazz på Knivholt med færre gæster end normalt

I fredags havde Knivholts Venner besøg af det populære
Advokatens New Orleans Jazz Band. Det blev en dejlig aften, som det plejer, når "Vennernes" husorkester kommer på besøg, men der var igen færre gæster end normalt.


 

Deres stemningsfyldte musik og engagerede sceneoptræden samt deres varierede repertoire, der omfatter jazz, ragtime, blues, gospel og kendte evergreens går lige i hjertet på publikum.

- De er dygtige jazzmusikere, og så gør det bestemt ikke noget, at fire af dem er "frederikshavnere". På banjoen er det Hans Reichstein, på trommer Henrik Hougesen, Morten Lund på trækbasun og Frank Overlund på piano. De suppleres af advokaten selv Henrik Skaarup og på bas Ole Christiansen, fortæller koncertarrangør Mogens Nyeng Hansen, Knivholts Venner.

Der var igen et lidt skuffende antal gæster. Senest Advokatens New Orleans Jazz Band spillede på Knivholt, var der 350 gæster - denne gang dukkede der kun 150 op.

- Hvis vi ser antallet af gæster på landsplan, er det flot med 150 til en jazzklub, men vi er overbeviste om, at publikum kommer tilbage, når vi er igennem 2021, hvor alle de udsatte arrangementer, som er presset sammen, er afviklet. Også runde fødselsdage, jubilæer, bryllupper og ikke mindst coronaen,
som stadig florerer, er skyld i det manglende publikum, mener Mogens Nyeng Hansen.

Knivholts Venner har ét arrangement tilbage i år. Blå Mandag kommer på besøg fredag 10. december kl. 19.00.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

FOTO: mogens nyeng hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close