Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.01.2021 | Af: Birgit S. Hansen

Jens Hedegaard er død: En kæmpe har forladt os

Byrådsmedlem Jens Hedegaard Kristensen, Haldbjerg/Vangen, fik natten til 28. januar 2021 fred efter lang tids sygdom. Han blev 77 år. 

 

Borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, har skrevet denne nekrolog: Jens Hedegaard var pensionist efter mange i Søværnet - senest som værkstedsmester.

Jens Hedegaard har været medlem af byrådet i 26 år - først som CD’er og de sidste mange år som socialdemokrat.

Jens arbejdede primært med plan-, teknik- og forsyningsområderne, hvor han også har været formand. Jens var meget vellidt og respekteret af folkene på Materielgården i hans rolle som formand for Teknisk Udvalg.
Selv om det tekniske område nok mest interesserede Jens, havde han afgjort også øje for det sociale område og var optaget af, at andre havde det godt.

Jens Hedegaard var meget engageret i udviklingen af kommunen og kæmpede bravt. Til gruppemøder kunne vi opleve Jens banke i bordet og tale højt, men det var altid fulgt af hans underfundige humor. Jens (også kaldet Han-elefanten) talte for eksempel byrådssager igennem med sin hund for, "den var både klogere at sparre med og bedre til at holde på en hemmelighed end mennesker", som Jens sagde.

Personligt kender jeg Jens som en mand, der ikke var bange for at sige sin ærlige mening, og en mand, der i kommunale sammenhænge var respekt for grundet hans ordentlighed og grundighed.

Jens var fuld af skæg og ballade, og man kunne opleve at få mails fra både katte, hunde og nordkoreanske nyhedsoplæsere, når noget skulle siges til en - mindre direkte.

Jens blev for nogle år siden ramt af alvorlig sygdom, og de sidste mange måneder havde han orlov fra byrådsarbejdet.

Jens var gift med Lillian, der døde af pludselig sygdom for nogle år siden. Han efterlader børn og børnebørn.

Jens vil blive savnet.

Æret være hans minde.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close