Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.11.2009 | Af: Kanal Frederikshavn

Jens Hedegaard er sur - overvejer farvel til S

Det sidste kryds er sat i denne omgang, men valget er langt fra slut endnu. Jens Hedegaard fra Socialdemokraterne vil på et møde i aften forsøge at få Venstre med i konstitueringsaftalen.
Jens Hedegaard Kristensen, Socialdemokraterne, raser over konstitueringsaftalen mellem S og SF. Han udelukker ikke, at utilfredsheden kan føre til, at han forlader partiet.

 

- Konstitueringsaftalen er elendig. Det er den værst tænkelige. Den er nærmest latterlig. Socialdemokraterne holder møde i aften. Her vil jeg forsøge at snakke mit parti til fornuft. Lykkes det ikke, må jeg tage min situation i partiet op til overvejelse, udtaler Jens Hedegaard.

Han har været medlem af byrådet siden 1993. Han blev valgt ind for CD, men skiftede senere til Socialdemokraterne.

- Erik Sørensen er blevet beskyldt for at føre borgerlig socialdemokratisk politik. Det har passet mig fint. Nu skal jeg samarbejde med de ræverøde SF'ere, og det er en helt anden historie, mener Jens Hedegaard.

Hans mål på mødet i aften er, at Socialdemokraterne inviterer Venstre indenfor i varmen, så der laves en bredere aftale hen over midten. Ifølge Hedegaard er han langt fra den eneste, som har denne holdning.

- Jeg kan slet ikke forestille mig, at SF pludselig skal ind og tage ansvar og træffe beslutninger. De har jo siddet 16 år på bagsmækken og øffet, siger Jens Hedegaard.

Vælger han at forlade Socialdemokraterne, har S og SF ikke længere flertal.

Jens Hedegaard er i dag formand for Teknisk Udvalg og Forsyningen A/S. Disse poster "erobrede" SF på valgnatten i forhandlingerne med Socialdemokraterne.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close