Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

JM: U13 spiller i aften kvartfinale mod Aars

Bangsbo Freja vandt 4-1 ude over Jetsmark i den første kredskamp.
Bangsbo Frejas U13-drenge vandt deres pulje i Liga 4 ret overbevisende, og i den første kredskamp om JM-titlen blev det til en sejr på 4-1 ude over Jetsmark.

 

Fredag kl. 19.00 spiller Bangsbo Freja hjemme mod Aars i kvartfinalen, og holdet håber på stor opbakning på stadion i Bangsbo Freja.

Træner Martynas Karalius er stolt af drengene, der udover at være gode fodboldspillere også er en flok sociale gutter, der gerne byder nye indenfor i truppen, der både består af et 11-mands- og et 8-mandshold.

- Det hele går ikke kun ud på fodbold, men også socialt samvær. Således holder hele årgangen afslutning lørdag med morgenmad i klubhuset, hvorefter de tager på tur og spiller fodboldgolf. Her uddeles også pokaler og medaljer. Til sidst skal vi forbi Ishuset ved Møllehuset til en omgang velfortjent is, udtaler Peter Høeg.

Holdet glæder sig i øvrigt til efteråret, hvor de skal deltage i Holland Cup - en international turnering, som bliver afviklet lidt uden for Amsterdam. Det bliver helt sikkert et højdepunkt på sæsonen, lyder det samstemmende fra trænere og holdledere omkring holdet, Martynas Karalius, Rene Engen, Mads Overgaard samt Nanna og Peter Høeg.

Men lige nu koncentrerer de sig om det jyske mesterskab, hvor de håber på flot opbakning i aftenens kamp.

Martynas Karalius overtog ansvaret som træner ved sæsonstart. Han har internationale kampe på sit CV, ved en masse om fodbold og er god til at omgås de store knægte.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close