Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Jubilæumssæson og nyt talentudviklingsprojekt

Efter et sandt annus horribilis for håndbolden generelt og FfI Håndbold i særdeleshed, der for anden gang måtte aflyse Rødspætte Cup, er det nu tid til at sætte gang i en ny sæson med en række spændende initiativer.


 

FfI fejrer 90 års jubilæum i år. Det kulminerer lørdag 16. oktober med et stort program i Arena Nord/Idrætshallen. Først med reception og både Vendsyssel Håndbolds 1. divisionsdamer Elitesport Vendsyssels 1. divisionsherrer, der begge spiller på FfI's licens, spiller denne dag hjemmekampe i Idrætshallen.

Flere andre spændende ting er i støbeskeen, og det endelige program offentliggøres i august.

- Vi håber, at Lotte Kiærskou og de gamle FfI-stjerner møder et All Star som afslutning på en lang dag inden en kæmpe jubilæumsfest med alle de andre FfI-klubber i Arena Nord, siger formand Peter Laigaard, FfI Håndbold.

Han forestiller sig, at mange gamle og nuværende FfI-medlemmer deltager i jubilæumsfesten og hygger sig sammen. De FfI-klubber (fodbold, håndbold, brydning og svømning) har over 1.000 medlemmer.

I FfI Håndbold er Claus Fonseca nu ansvarlig for talentudviklingen på pigesiden som hovedtræner for både U11 og U13, men han skal herudover også træne U15-pigerne samt forestå særlige udviklingstræningspas på tværs af årgangene.

Herudover er det lykkedes at tilknytte Anders Grøn som målmandstræner for alle klubbens målmænd. Anders Grøn er kendt som en stor kapacitet og er blandt andet målmandstræner i Vendsyssel Håndbold og EH Aalborg.

På det fysiske område sker der også en større opgradering. Charlotte Nielsen er fast tilknyttet, men herudover vil Jacob Strøm komme én gang om måneden og teste U13- og U15-pigerne, som så selv med en tilhørende app skal måle deres fremgang som resultat af den fysiske træning.

Jacob Strøm står også bag Handball Performance, som han har udviklet og driver sammen med de kendte landsholdspillere Niklas Landin, Lasse Svan og Rasmus Lauge.

Hertil kommer, at efter sommerferien vil der blive indrettet et særligt lokale med fitnessudstyr i Idrætshallen til brug for medlemmer af FfI Håndbold i den daglige træning.

- Vi er i hus med trænerpåsætningerne til den nye sæson, og det ser rigtig godt ud. Udover den daglige træning vil både Claus Fonseca og Olivera Kecman (cheftræner i Vendsyssel Håndbold, red.) lave særlige udviklingstræningspas, oplyser Peter Laigaard.

Udover de nye initiativer har klubben gang i flere andre, blandt andet holder FfI igen håndbold-camp 4.-6. august for at kickstarte en ny sæson.

- Her vil det nok primært være vores egne cirka 100 medlemmer, der deltager, men andre udefra er også velkomne til tre dage med masser af spændende trænere, der kommer udefra, siger Peter Laigaard.

 

BillederTilføj billede


FOTO: csphoto.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close