Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Jul i Konsul Ørums Gård - drillenissen laver løjer

Det emmer af jul i den smukke Konsul Ørums Gård i hjertet af Sæby. Her holder Nordjyllands Kystmuseum som noget nyt åbent alle adventsweekender fra kl. 12-15 både lørdag og søndag med hyggelige juleaktiviteter samt masser af stemning og hyggelige nisseløjer.

 

Der er noget i luften på Konsul Ørums Gård, hvor Kystmuseet har pyntet fint op til jul og forberedt hyggelige juleoplevelser til de kommende adventsweekender.

Julen er i høj grad børnenes fest, og derfor er alle børn velkomne til at tage deres egen hjemmelavede julepynt med og hænge det på juletræet i Skolestuen. Her tændes den store adventskrans også hver søndag. Og så har drillenissen været på spil. Han har lavet løjer på hele museet, og hvis børnene kan gennemskue drillenissens løjer, så venter der en lille overraskelse.

I museumsbutikken finder du spændende bøger, pynteting og plakater, hvis du mangler en jule- eller mandelgave. Og traditionen tro er der et stort bogudsalg med 50 procent på udvalgte bøger, så her kan du nemt gøre et godt kup.

Hvis den søde tand melder sig, har minicaféen julelækkerier, som kan nydes med en kop kaffe/te eller kakao. Det er vanlig entrépris for voksne og gratis for børn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close