Gå til hoved-indhold
08. september 2023 - kl. 00.09

Julebuffet og Mobildiskotek Unique i Restaurant Møllehuset

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Igen i år holder Restaurant Møllehuset "Julebuffet med musik". Lørdag 2. og lørdag 9. december bydes der både op til lækker julebuffet og dans til 80’er og 90’er musik fra Mobildiskotek Unique.

- Vores "Julebuffet med musik" har været en fast tradition i mange år, og for mange virksomheder er det ligeledes blevet en fast tradition. Vi afholder arrangementet to lørdage i træk, og der er altid fokus på festlig musik. Det er ikke første gang, at vi har været så heldige at få besøg af gutterne fra Mobildiskotek Unique, og vi ved, at de altid er gode for fede toner og en festlig stemning, der lokker folk på dansegulvet. Vi har tidligere afholdt vores Fredagsfester med 80'er og 90'er tema for godt 200 gæster i samarbejde med Mobildiskotek Unique, og de har også tidligere spillet til vores julefrokoster med stuvende fyldt dansegulv. Derfor glæder vi os til at have dem på besøg igen i år, fortæller Lonnie Helene Pichler fra Restaurant Møllehuset.

Selve julebuffeten består naturligvis af alle de kendte og elskede juleretter lavet efter mormors opskrifter.

- Men vi tilføjer også hvert år retter med et lille kreativt twist for at give gæsten en lækker gourmetoplevelse. Alt er vanen tro lavet fra bunden af lokale, nordjyske råvarer - og især vores hjemmelavede julemedister plejer at være et kæmpe hit. På buffeten vil også være braiseret vildtskank af råvildt fra Bangsbo, som vi hvert år aftager efter regulering i Dyrehaven. Mobildiskotek Unique sørger for hyggemusik under spisningen, siger Lonnie Helene Pichler.

Fra kl. 21 åbner dansegulvet, og der serveres drinks i baren. Mobildiskotek Unique vil for alvor slår sig løs og sørger for feststemning helt indtil kl. 01.00, hvor der bliver sagt på gensyn.

Ønsker man at deltage, kan man kontakte Restaurant Møllehuset på telefon 98434400 eller via e-mail på fest@mollehuset.dk.

- Tag kollegaerne eller vennerne under armen og nyd en festlig aften i hinandens selskab. Vi sørger for alt det besværlige og skruer op for julestemningen, så vi kan slutte året af med en fantastisk fest, siger Lonnie Helene Pichler.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...