Gå til hoved-indhold
01 december. 2023

Julegavehjælp: Sådan hjælper du Strandby Indre Mission

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

I Strandby Indre Mission ser man igen i år behovet for at hjælpe i nærområdet, og derfor er der også i år taget initiativ til at give Julegavehjælp til dem, der måtte have brug for det.

Der vil være mulighed for at donere både pænt brugt eller nyt til årets gaveindsamling, hvor det især er børn og familier, der er målgruppen.

- Og ja, det er vel også noget af det, som det handler om, når vi sætter gang i julen og gaverne, det med at kunne glæde hinanden, og det håber vi at kunne ved dette initiativ, siger Hans Nepper, Indre Mission i Strandby.

Tirsdag 5. december mellem kl. 16.00 og 18.00 kan man komme og aflevere gaver i Strandby Missionshus på Agervej 4. Gaverne skal ikke være pakket ind, da det skal være sådan, at når de afhentes af dem, der har brug for Julegavehjælpen, så skal de gerne kunne se, hvad de kan vælge imellem.

Der kan afhentes gaver fredag 8. december mellem kl. 16.00 og 18.00 og lørdag 9. december mellem kl. 10.00 og 11.00 og her vil man blive mødt af Birgit og Birthe, der sikkert også byder på en kop kaffe til dem, der måtte have lyst til det.

- Og selvom man aldrig har været i Strandby Missionshus før, så skal man ikke være forlegen over at komme forbi i denne anledning, da tilbuddet gælder alle, der måtte have brug for lidt ekstra hjælp i denne tid. Så både Birthe, Birgit og Indre Mission glæder sig til at få lov at dele Julegavehjælpen ud, siger Hans Nepper.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...