Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Julie fra Happydays er blandt landets bedste

Julie Lisberg får overrakt medaljen af Anders Mosumgaard fra Grakom.
Danmarks bedste grafikere blev torsdag hædret på Horsens Industrimuseum. Her fik Julie Lisberg fra den lokale rejsevirksomhed Happydays i Vangen overrakt sin sølvmedalje som bevis for, at hun er blandt eliten indenfor faget.

 

Julie Lisberg bestod sin svendeprøve på Tech College Aalborg i juni med det flottest tænkelige resultat - et 12-tal og en sølvmedalje. Dermed er hun den ene af kun to mediegrafikerelever i Danmark, der har modtaget den højest mulige hæder i 2022 - en præstation, som Grafisk Uddannelsesudvalg belønnede ved medaljearrangementet på Horsens Industrimuseum, hvor landets bedste, nyudklækkede mediegrafikere og grafiske teknikere var samlet til festtaler, medaljeoverrækkelse og behørig fejring.

Det var et par synligt stolte kollegaer, der fulgte Julie Lisberg under medaljearrangementet. Happydays’ administrerende direktør Karin Wenzel samt salgs- og marketingchef Britt Reese, der er Julie Lisbergs daglige leder, var med for at hylde deres dygtige mediegrafikerelev.

- Vi har jo fulgt hende hele vejen. Julie har været hos Happydays siden 2018, og vi var fra begyndelsen ikke i tvivl om, at vi havde fået et særligt talent inden for døren, fortæller Britt Reese.

Julie Lisberg fik meget hurtigt stort ansvar og viste en unik sans for æstetik og design, som Happydays også har fået gentagne beviser for gennem hele hendes skolegang, ligesom hun fik andenpladsen i DM i Skills i januar 2020.

- Hos Happydays har vi desuden været særligt glad for Julies store kapacitet, da pandemien ramte. Julie var med til at bære Happydays igennem corona-krisen, hvor hun viste et enestående ansvar og gik forrest, da kollegaerne blev sendt hjem, og hun stod alene med masser af opgaver. En opgave, hun klarede til UG, oplyser Britt Reese.

Julie Lisberg, der er født og opvokset i Frederikshavn, var egentlig slået ind på en mere akademisk vej og havde en bachelor i Industrielt Design fra Aalborg Universitet i bagagen, da hun valgte at skifte spor. Det førte til elevpladsen hos Happydays, og sideløbende har hun gang i masser af andre kreative projekter og er for eksempel en habil sy- og strikkeekspert med en populær konto på Instagram. Og nu er mediegrafikken blevet Julies levevej, for hun vil også fremover være at finde hos Happydays, hvor hun er blevet fastansat.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close