Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

Kæmper med at holde sig i den rigtige side af vejen

Se flere fotos under artiklen.
Efter fem døgn er Peter Skovbak næsten halvvejs i ultracykelløbet Race Across America. Den 55-årige strandbynit befinder sig nu i Kansas, og han har kørt godt 2.400 kilometer ud af løbets samlede strækning på 4.888 kilometer.

 

Natten til søndag amerikansk tid kæmpede Peter Skovbak en hård kamp med at holde sig vågen på cyklen. Følgebilen var i tæt kontakt med ham for at holde ham sikkert på cyklen. Det ændrede sig heldigvis, da solen stod op.

- Efter en hurtig portion havregryn i følgebilen kom der fuld fart på Peter, og han havde lynhurtigt tilbagelagt resten af distancen til Walsh og fløj videre i medvind ind i Kansas, fortæller Hanne Rebsdorf.

Der var tidspunkter i nat, hvor Peter Skovbak kørte i venstre side af vejen. Det så noget farligt ud ud, da han jo kører på helt almindelige veje med trafik fra begge retninger.

- Ja, det ser lidt skræmmende ud. Der var simpelthen så meget sidevind, så han blev presset lidt derover, og heldigvis er det hele så fladt her, så vi kan meget tydeligt se, når der kommer biler - og dem kom der kun fire af i næsten otte timer, lyder meldingen fra crewet.

Han har nu gennemført fem nætter. Der er altså syv igen.

- Det er gået meget godt. Han bliver helt naturligt mere træt de kommende dage, og her øger vi antallet af powernaps, og den lange søvn bliver forlænget fra halvanden til tre timer, oplyser crewet.

Meldingen går på, at Peter Skovbak har gode søndagsben, og han suser af sted på den lange lige strækning i Kansas.

Søndag aften viste en livesending på Facebook dog, at sidevinden krævede sin mand. "Det er som en tornado", lød det fra Peter Skovbak.

Han ligger søndag kl. 22.30 (dansk tid) på en samlet sjetteplads i RAAM 2022, og han indtager andenpladsen i klassen 50-59 år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Peter Skovbak - Team Next Step

FOTO: Peter Skovbak - Team Next Step

FOTO: Peter Skovbak - Team Next Step

FOTO: Peter Skovbak - Team Next Step

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close