Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.01.2013 | Af: Kanal Frederikshavn

Kanal Frederikshavn 24-7 slår rekord med 208 tilbud

Fod- og Hudplejeklinikken i Søndergade bruger nu kun Facebook og Kanal Frederikshavn i sin markedsføring.
Med over 200 aktuelle tilbud slår Kanal Frederikshavn 24-7 i disse dage ny rekord. 24-7 er stedet, hvor butikker og virksomheder i Frederikshavn Kommune selv meget nemt og hurtigt kan lægge tilbud og nyheder ud. Og lige nu er der altså 208 tilbud at vælge imellem.

 

Fod- og Hudplejeklinikken, Søndergade 62, er én af de godt 170 butikker/spisesteder/virksomheder/med flere, som har valgt at have en profil på Kanal Frederikshavn 24-7.

- Vi er meget tilfredse. Faktisk er vi så glade for det, at vi nu kun bruger Kanal Frederikshavn 24-7 i vores markedsføring. Det er nemt, hurtigt og overskueligt at oprette tilbud og nyheder, siger Randi Bak Jørgensen, én af tre medarbejdere i Fod- og Hudplejeklinikken.

Nok så vigtigt kan hun også mærke, at Kanal Frederikshavn 24-7 bliver mere og mere kendt blandt kunderne.

- Folk ringer til os og siger, at de har set det på Kanal Frederikshavn eller "computeren". Der er ingen tvivl om, at 24-7 bliver brugt meget, og det forstår jeg godt, for jeg bliver også selv inspireret af nogle af de andre tilbud, fortæller Randi Bak Jørgensen.

Fod- og Hudplejeklinikken har ligget på den nuværende adresse i Søndergade i 11 år. Det er Randi Bak Jørgensens mor, Anette Bak Jørgensen, som ejer klinikken. De sætter stor pris på placeringen i Søndergade, tæt på blandt andet Møllers Cykelshop.

- Desværre hører man altid om butikker, der lukker i denne ende af Søndergade, men her er faktisk stadig rigtigt mange spændende butikker og masser af strøgkunder, understreger Randi Bak Jørgensen.

Én af de behandlinger, som i øjeblikket skaber travlhed i Fod- og Hudplejeklinikken, hedder Cavi-Lipoan. Det er en ultralyd-behandling, som fjerner fedtdepoter.

- Det er individuelt hvor meget, man taber sig, men i sidste uge have vi en kunde, som fik reduceret sin talje med 6,5 cm efter at været blevet behandlet i tre timer, oplyser Randi Bak Jørgensen.

Og nej, det er langt fra kun kvinder, som kommer i Fod- og Hudplejeklinikken. Mændene vil også gerne have ordnet fødder, fjernet fedt med mere.

Se klinikkens profil på Kanal Frederikshavn 24-7 her
www.kanalfrederikshavn.dk/24-7/butik/info/fod-hudpleje-klinikken/

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close